ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Vaša se energija obnovila i sada je potrebno da povratite svu snagu koju ste u prethodnim mesecima izgubili. S druge strane, dobili ste poneko kilce viška i ne možete tek tako da navalite kao gladna godina. Zato ćete morati malo da se kontrolišete – znate ono – više voća i povrća, manje testa i šećera…

Ljubav

Vaš ljubavni život je u proteklom periodu zaista bio bez nekih posebnih dešavanja i Škorpije su već u fazonu da na ovom svetu ne postoji osoba sa kojom mogu očekivati emotivnu sreću. No, da ne dramimo previše, naravno da to nije tako, samo je potrebno da se stvore uslovi da bi se nešto i dogodilo. Ova nedelja je zaista dobra za nove emotivne početke, a ako ništa drugo – onda makar za poznanstvo koje može biti i lepo i uzbudljivo i imati predispoziciju da se pretvori u ljubavnu priču.

Oni koji su u emotivnim vezama posle dugo vremena, imaju skladan odnos sa voljenom osobom. Stišale su se ljubomore, strasti, stišale su se vaše svađe i uspevate da uspostavite normalnu komunikaciju i da bolje razumete jedno drugo. Emocije će preuzeti primat i vas dvoje ćete se konačno setiti da se zaista i iskreno – volite.

Posao

Mlad Mesec je početkom ove sedmice u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova i otvoriće vam period kada ćete lakše napredovati i pokrenuti poslovni segment. Ogroman je trud koji ste u prethodnom periodu ulagali i vreme je da ga konačno i naplatite. I oni koji tragaju za poslom, sada mogu dobiti zanimljivu ponudu koja prilično, makar na prvi pogled, obećava. Problema će još povremeno biti u odnosu sa saradnicima i kolegama, jer još uvek postoji pritajena nervoza kod vas i zabrinutost da li će sve ići u pravcu koji ste zamislili. Aktivirajte se oko svega vezanog za inostranstvo, jer je to mesto vašeg uspeha.

Novac

I finansijski segment je krenuo ka oporavku i stabilizaciji. Lakše naplaćujete svoja potraživanja, a sada imate priliku i da jedno dugovanje refinansirate. Ono što je odlično jeste da ste neke troškove maksimalno srezali, što će vam itekako olakšati situaciju na dalje.

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje nego ranije i vreme je da se vratite u staru formu. Toplo vam se preporučuje što više bavljenja rekreacijom i sportom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!