VODOLIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Možda tokom dana nećete imati mnogo vremena da sednete i opustite se uz neki dobar zalogaj i uglavnom ćete prezalogajiti nešto na brzinu ili se okrenuti grickalicama. Ali zato će večere biti samo vaše vreme – za opuštanje, za obilne obroke, za raznovrsne kombinacije mirisa i ukusa!

Ljubav

Vaše emotivne veze i brakovi su u ovom periodu pod pozitivnim uticajem i biće lako održati skladan odnos sa voljenom osobom. Doduše, vi ne biste bili vi ako ne biste s vremena na vreme dramili oko nekih sitnica, ali na svu sreću – partner je dosta tolerantan u ovom periodu. Ili ga jednostavno mrzi da se raspravlja sa vama, jer je svestan da su sve ovo samo vaši hirovi, koji će proći istom brzinom kojom su i došli. Zato vi drage moje Vodolije, umesto da vodite neke unapred izgubljene bitke sa voljenom osobom, lepo organizujte neko kraće zajedničko putovanjce – oboje ćete maksimalno uživati! Slobodni pripadnici znaka u ovom periodu se mogu zaljubiti na prvi pogled.

Poznanstvo je moguće preko segmenta prijatelja ili preko društvenih mreža. Ne čekajte previše, aktivirajte se, jer od vaše inicijative zavisi dosta toga!

Posao

Gomila planeta u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i mlad Mesec početkom ove sedmice u ovom segmentu – pred Vodolijama će otvoriti jedan period u kome imate ogromne šanse za napredovanje. Vrlo ste vredni i ažurni, uspeli ste da završite sa nekim obavezama iz prethodnog perioda, a za divno čudo – tekuće poslove završavate bez odlaganja i kašnjenja (koje je vaš zaštitni znak). U suštini, dobri dani su pred vama, samo će biti potrebno da malo smanjite svoju nervozu i da prekinete da, bez ikakve potrebe, ulazite u rasprave sa kolegama… ili nadređenima. Ne budite nestrpljivi.

Novac

Ono što vas generalno uvek „boli“ jeste sfera finansija. Ne zato što para nema, već zato što ste savršeno sposobni da ono što zaradite potrošite na brzinu. Ove sedmice imate priliku da zatvorite jedno dugovanje koje vas muči. Nemojte umesto toga otići u šoping…

Zdravlje

Puno polje zdravlja govori da je vreme da se u velikoj meri posvetite stanju svog organizma. Obavite potrebne kontrole, otarasite se konačno loših navika i promenite način ishrane…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!