DEVICA – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Ove sedmice kuvate i spremate obroke kao da vam je to profesija. Vaši ukućani neće morati ni prstom da mrdnu – vi ste sada u elementu i pravićete im neke zanimljive kombinacije ukusa i začina. Obzirom na tople dane – sladoledi i ledene torte će postati stalan gost na vašem stolu.

Ljubav

Slobodne Device su okružene osobama koje žele i pokušavaju da ih osvoje. U udvaračima definitivno nije problem, jer se oni polomiše oko vas – problem je u tome što vi trenutno ili niste baš spremni da se prepustite ljubavnim igrarijama ili za svakog od njih imate poneku zamerku. Čak i kada pokušate da nekome date šansu i otpočnete intenzivniju komunikaciju sa njim, to se obavezno završi vašim povlačenjem. Očigledno je da još uvek nije vreme za ljubavne priče, pa se zato okrenite društvu i uživajte.

Koliko god da će zauzeti pripadnici znaka u lepom raspoloženju i skladnom odnosu sa partnerom uću u ovu nedelju, toliko će vrlo brzo nastati problem između vas dvoje. Komunikacija vam je dosta loša, konstantno će izbijati neke sitne čarke i definitivno ne treba u besu povlačiti ishitrene poteze.

Posao

Početkom ove sedmice mlad Mesec u polju kontakata, veza, šansi otvoriće pred Devicama period sa mogućnostima za proširenje poslova, napredovanje i jačanje stabilnosti pozicija. Ipak, ovo ne znači da ćete mirno proći kroz dane koji su pred vama. Uglavnom ćete biti pod presijom da završite poslovne obaveze na vreme, a lako će vas iznervirati saradnici koji otežu sa svojim delom posla ili nikako da pripreme dokumentaciju koja vam je potrebna. Zbog tenzije koja je u vama prisutna, mogu se dogoditi i neke napete scene sa šefovima. Pokušajte da se organizujete bolje i da s vremena na vreme „iskulirate“.

Novac

Izašli ste iz perioda kada su se neke šanse za jače finansijske prilive izmicale iz vaših ruku i kada su troškovi rasli bez mogućnosti da ih kontrolišete. Ova sedmica je dosta stabilnija i daće vam mogućnosti da makar u ovom segmentu malo odahnete.

Zdravlje

Jedina preporuka koju bih vam mogla dati po pitanju zdravlja jeste – odmarajte se i opuštajte što više možete. Povremeno ste jako nervozni i pod stresom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!