OVAN – nedeljni horoskop od 04. do 10.07.2016.Mlad Mesec u polju doma i porodice u odličnom aspektu sa vladarom vašeg znaka otvoriće pred vama period kada ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme sa članovima svoje najuže familije i ljudima koji su vam bliski. Lepi dani za proslave, veselja… i naravno, za trpezu ispunjenu svakojakim đakonijama.

Ljubav

Slobodni Ovnovi imaju divne aspekte za početak jedne zanosne i izuzetno romantične priče… da, možda ovako nešto i nije u vašem „fazonu“ ali ćete biti u potpunosti opijeni jednom osobom i samo ćete želeti da je osvojite i zauvek zadržite pored sebe. Veze koje se u ovom periodu pokrenu zaista imaju velike mogućnosti za trajnost i mogu se pretvoriti u ozbiljne brže nego što to mislite. Što se onih zauzetih tiče – pozicija mladog Meseca u vašem polju doma i porodice govori da će bračni parovi itekako razmišljati i o potomstvu ali i o preuređenju doma, dok će se neki čak i odvažiti na kupovinu nekretnine.

Ako ste u dužim vezama, jasno vam je da vi i vaše voljeno biće idete laganim, ali sigurnim korakom ka nekim ozbiljnijim dešavanjima. Mogući su počeci zajedničkog života, veridbe ili priče o ulasku u brak.

Posao

Ono na šta ćete morati da obratite pažnju tokom ovog perioda jeste impulsivnost i ishitrenost u nekim dogovorima ili komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Možda vas jaka želja da konačno realizujete jedan projekat „tera“ na to da brzate, ali u ovom momentu je to potpuno kontraproduktivno. Obuzdajte se i pustite da se stvari odvijaju same od sebe – do rešenja ćete svakako doći. Onima koji traže posao se jedna šansa može otvoriti dosta neočekivano. Moguće je da će vam prijatelj javiti za solidan posao, ili ćete ga pronaći preko interneta. Privatni segment funkcioniše dobro, napredujete polako, ali sigurno.

Novac

Prilivi su vam tokom ove sedmice stabilniji i redovniji. Ipak, vaši troškovi se i dalje povećavaju, a najviše će vam novca iz budžeta „izvući“ neki troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Ipak, nećete biti nezadovoljni.
Zdravlje

Sve ono što je vezano za želudac – u suštini kompletna stomačna regija – sada vam može donositi povremene probleme.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale horoskopske znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

 

error: Content is protected !!