Bik nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Još jedan period kada je apetit dosta pojačan. Savetuje vam se da tokom ove nedelje u velikoj meri obratite pažnju na količinu kalorija koje unosite u sebe, jer ćete zaista očas posla „naslagati“ salo oko stomaka. Ove sedmice zaboravite na šećer, zaboravite na čokoladu, zaboravite na gazirane sokove. Biće vam potrebno i mnogo više tečnosti – vode, prirodnih sokova.

Ljubav

Mlad Mesec i Pomračenje Sunca dešavaju se na samom kraju nedelje baš u polju vezanom za ljubav. Da, sigurna sam da će slobodnima naredni period doneti neke nove ljude u život, ali moram napomenuti da je jako malo verovatno da ovo mogu postati dugotrajni i stabilni odnosi. U svakom slučaju, ne mislite sada šta će doneti budućnost, već se prepustite. Samo mala vaša inicijativa biće dovoljna da druga strana „padne“ – posle dugotrajne ljubavne suše toliko vam je potrebno da se ponovo osetite voljeno i da volite – uživajte onda u tome! Onima u emotivnim vezama i brakovima najbolji savet za ovu nedelju bi bio da ne dozvole da se drugi mešaju u njihov odnos. A tendencija za to će postojati – najviše od strane onih koji su vam najbliži – vaše ili partnerove rodbine. Ne dozvolite da vam se probude sumnje bez osnova.

Posao

Ili se na poslu sve odvija nešto sporije ili ste se vi pomalo već izmorili od konstantne napetosti. I u jednom i u drugom slučaju situacija je ista – prikriveno nezadovoljstvo je u vama. Obzirom na to da niste u potpunosti „prisutni“ tokom ove sedmice ne savetuje vam se da pokrećete nešto novo niti da potpisujete važne papire, ugovarate poslove. Vladar polja posla, Merkur, u stacionarno je direktnom hodu i to baš u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, pa upozoravamo Bikove da dobro provere sve što rade da se ove greške ne bi ispoljile u kasnijem periodu. Rasteretite se od obaveza na vreme.

Novac

Ove sedmice troškovi vezani za kuću odneće vam jedan solidan deo novca…Jedino što je dobro u celoj ovoj priči jeste da ćete iz svojih sredstava uspeti da pokrijete sve i nećete morati da se zadužujete dodatno… i to je nešto…

Zdravlje

Nepovoljne zdravstvene prilike tokom ove sedmice. Ne izgleda mi kao da bi trebalo da bude nekih značajnijih problema, već samo prolaznih tegoba, ali trebalo bi biti oprezan. Vodite računa i u saobraćaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!