Rak nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Ovu sedmicu karakteriše slabo varenje, a na sve to još ćete konstantno biti gladni i imati potrebu da svaki čas ubacujete po neki zalogaj u usta. Makar ujutro bi bilo dobro pojesti kombinaciju nekog muslija sa voćem, svežim ili sušenim – bobičasto voće bi bilo savršeno. Uz sve ovo kefir ili jogurt (ne mleko) da biste malo pomogli svom probavnom sistemu.

Ljubav

Prevelika očekivanja od nekog emotivnog poznanstva ili priče koja je u svojim početnim koracima. Stvari su počele da se dešavaju jako brzo, vi ste uvučeni u jedan vrtlog strasti i događaja koji vam izmiču tlo pod nogama. Ukoliko ste u ovom periodu u potpunosti sami, značajno poznanstvo u drugom delu ove sedmice – no nije zgoreg napomenuti da bi i ovde valjalo biti oprezan. Ipak, teško je da ćete to uspeti, jer je potreba da se spojite u ljubavi suviše velika kod vas i ne želite sada da razmišljate o tome šta budućnost donosi. Mislite da ste uspeli da prevaziđete neke obrasce ponašanja u vezama, ali lako može da se dogodi da vas naredni period uveri u suprotno. Oni u emotivnim vezama i brakovima mogu imati dosta napornu sedmicu. Sitne rasprave, ali dovoljne da vam ne dozvole da nađete potreban mir sa partnerom.

Posao

Imate želju da presečete, da promenite, da pogurate – da uradite nešto, bilo šta što će vas konačno ubaciti u drugačiji smer i preokrenuti poslovnu situaciju. No, sve što biste činili verovatno bi mnogo više pomoglo drugima nego vama. Vi kao da ste u ovom periodu osuđeni da radite negde „na margini“ ili poslove kojima niste zadovoljni. Ipak, neke šanse će se tokom nedelje ukazati, ali neće biti mnogo vremena za preispitivanje i odlučivanje. Nisam sigurna da vam ovo može doneti ono što želite, jer bi samo početni momenat bio dobar, već kasnije bi se pokazale sve mane i nedostaci.

Novac

Oprez u finansijskom segmentu je zaista neophodan. Ne preporučuju se nikakva ulaganja niti rasipanje na nepotrebne stvari. Napravite listu prioriteta i pridržavajte je se.

Zdravlje

Nemojte izigravati sami sebi lekara, postoje osobe koje su nadležne za to. Nesigurnost i uznemirenost na više polja jako loše utiče na vašu psihu. Mogući strahovi, anksioznost.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!