Ribe nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Ribe će u narednom dužem periodu morati da vode računa o tome šta jedu i u kojim količinama. Unos soli morate smanjiti i jesti jaja, žitarice, grašak, spanać. Morate više konzumirati kuvanu i nemasnu ili hranu spremanu na pari. Voće vam se svakako preporučuje, a u ovom periodu je najbolje grožđe i to crno.

Ljubav

Svojom harizmom jako delujete na ljude koje upoznajete i ne bi me iznenadilo da u ovom periodu postoji više zainteresovanih za vas. Ukoliko ste od skora ušli u neku formu avanture, neobaveznog odnosa – primećujete da češće nego što biste to voleli razmišljate o ovoj osobi i žudite da je vidite. Ne zaboravite da neke osobe „na mala vrata“ mogu naći put do vašeg srca. Još jedna stvar – koliko god vi to ne želeli da u pojedinim trenucima priznate, toliko vam je potrebno da vas neko istinski i zaista voli i da se pored njega osećate sigurno.

Za one u braku je ovo jedno dobro vreme. Sve ide mnogo skladnije nego inače, i vi i partner lako dolazite do bilo kakvog dogovora. Postoji spremnost na kompromise, što je sada i najbitnije. U dužim emotivnim vezama postoji problem prepuštanja. Non stop pokušavate da kalkulišete kada je partner u pitanju i da namećete svoje stavove i razmišljanja, umesto da ovo vreme iskoristite za uživanje u vezi. Dajte malo voljenoj osobi da vodi, ona će to uraditi mnogo bolje od vas.

Posao

Neka nagla dešavanja i promene u poslovnoj sferi deluju podsticajno na vas. Sada vam je možda i potrebno da postoji određena forma napetosti, jer na taj način dajete svoj maksimum. Ipak, ne mogu da poreknem da će povremeno biti dosta stresa koji ćete vi u velikoj meri uspevati da kontrolišete. Sada ste u periodu kada umete da funkcionišete „u hodu“ i da se sa promenama snalazite na pravi način. Smatrate da ste uspeli da postignete jedan fin dogovor ili da ugovorite nov posao, projekat iako ste morali da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Svesni ste da sada ne možete mnogo da birate. Sve bitne papirološke stvari završite do kraja ove nedelje, ne prolongirajte i ne odlažite.

Novac

U ovoj sedmici je očigledno da ste uspeli da uskladite prihode i rashode i da ste mnogo mirniji nego inače. Ukoliko postoji neka veća finansijska obaveza koju treba ispuniti, isplatite ovo sada i ne čekajte trenutak kada ćete imati više novca.

Zdravlje

Osećate se dosta dobro tokom ove sedmice. Za vikend su moguće stomačne tegobe, tada ne pretovarujte želudac i posle ručka obavezno prošetajte.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!