Vaga nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Držanje pritiska pod kontrolom je ove sedmice vaš najveći prioritet. Da biste lakše sa ovim izašli na kraj, potrebna vam je hrana bogata biljnim vlaknima, riba, pileće ili ćureće meso. Pravite salate u kombinaciji paradajz, krastavac, kukuruz i neki blaži začini. Od voća jabuke, banane, grožđe, bobičasto voće. Slatkiši u najmanjoj mogućoj meri.

Ljubav

Nekako se sve uvek svede na ovo – vi i emotivni ili bračni partner u ovom periodu nemate potrebnu stabilnost i vaš odnos jako klacka. Neki potezi partnera prema vama koji vam u prvom trenutku prijaju i odgovaraju kasnije dolaze na preispitivanje kod vas. idete iz vatrenih rasprava u vatrena mirenja i obrnuto. Ni vi sami ne znate šta je to tačno što vas u ovom trenutku „žulja“ u emotivnim partnerstvima, ali prosto ne možete da budete mirni. Mislim da je poenta u tome da su se neke stvari suviše nakupile, da nisu rešavane na vreme i sada prosto rečeno – moraju doći na dnevni red. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, želeli biste da ponovite jedan susret, jedno iskustvo koje vam je jako prijalo, ali teško pravite dogovor sa drugom stranom. Nekako se sve uvek postavi između vas dvoje. Budite strpljivi.

Posao

Naglašena je problematika u komunikaciji i sa kolegama i sa nadređenim osobama. Tražite rešenja za neke poslovne dileme ali ovo je teško da ćete moći da završite brzo. Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju podsvesti, intuicije, strahova, neprijateljstava – neke stvari možete otkriti na teži način, ali isto tako ove pozicije vam daju mogućnost da prepoznate kojim osobama možete verovati a kojih se ubuduće trebate u potpunosti kloniti. Pred kraj radne nedelje dobijate mogućnost da pokrenete nešto oko čega ste se u prethodnim mesecima dosta angažovali. Ipak, ne očekujte prave rezultate ubrzo, ovde će morati još dosta da se radi.

Novac

Prilivi su donekle poboljšani, ili vi na praktičniji način uspevate da baratate postojećim sredstvima. Jedna šansa za zaradu vam se može izmaknuti „ispred nosa“ ukoliko ne budete dovoljno brzi i ne odreagujete na vreme.

Zdravlje

Izbegavajte previše masnu hranu i slatkiše jer se to ove sedmice može odraziti na kvalitet vaše kože. Mogući su problemi sa bubuljicama, aknama, ekcemima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!