Strelac nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Ulazite u fazu kada će vaše slabe tačke u organizmu biti na velikom ispitu i zato morate preventivno da obratite pažnju na to da ishranom ublažite probleme. Više nema eksperimentisanja sa hranom –samo ono za šta provereno znate da vam godi – ćuretina, riba, krompir, šargarepa, spanać, crni i beli luk. Izbegavajte slatkiše i smanjite upotrebu jakih začina.

Ljubav

Prepustili ste emotivnom ili bračnom partneru aktivnu ulogu. Vi lično pokušavate da se uskladite sa njim, ali to u ovom trenutku ne ide baš naročito lako. Vaša pažnja je tokom ovog perioda rasuta na sto strana, teško vam je da se fokusirate i na ono što vam je materijalno bitno, a kamoli da sada pravite neke konkretnije pomake ili preseke u odnosima. Radije ćete se povlačiti ako voljena osoba bude insistirala na nekim stvarima i truditi se da joj idete „niz dlaku“.

Niste bajno raspoloženi i druga strana to vidi, ali može sumnjati da je vaša rastrojenost iz nekih drugih razloga i da je u vaš emotivni život upleten još neko. Sve ovo će vam dodatno unositi presiju i možete krajem nedelje biti baš u dosta lošoj fazi. Slobodni Strelčevi neka se prepuste nekom novom ko im ulazi u život i neka ne razmišljaju mnogo da li će od ovoga biti nešto dugotrajnije ili ne. Sada vam je potrebno da se malo opustite i energetski podignete.

Posao

Nesklad u željama i mogućnostima. Želite mnogo a u ovom periodu nikako da napravite iole značajniji korak ka tome. Umesto napretka koji očekujete samo vam se servira još veća količina obaveza koje morate završiti. Moguće je naglo pokretanje jednog posla ili ponuda vezana za inostranstvo ili za drugi grad. Izgleda da je ovo prilika koja se nikako ne propušta, ali treba malo zagrebati površinu da bi se videlo da li je sve baš tako kao što izgleda. Neko saznanje ili informacija koju dobijete do kraja sedmice može u potpunosti promeniti vaše gledište na ovo. Upozorenje koje dobijate na vreme – u narednom periodu legitimitet i legalnost poslova koje obavljate može doći na dnevni red. Vodite računa.

Novac

Nećete dobiti novac na koji ste računali ili će suma biti znatnije umanjena. Ove sedmice vam stoji i porast troškova. Naučite da balansirate na pravi način sa sredstvima koje imate.

Zdravlje

Još uvek se dosta dobro držite, obzirom da konstantno prolazite kroz neke napore i nerviranja. U narednom periodu dobro bi bilo proveriti krvnu sliku.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!