Lav nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Uopšte vi ne biste loše izlazili na kraj sa ishranom tokom ove nedelje jer tačno osećate koliko vam je potrebno i umete da se zaustavite kad je najslađe….međutim….na toliko događaja ste pozvani, na toliko zanimljivih dešavanja, a ispada da na svakom od njih morate da se počastite (da ne biste uvredili domaćina). Šta da vam kažem – pokušajte da se krećete više da biste potrošili sve ove kalorije…

Ljubav

Pokušavate da stojite čvrsto na zemlji ali vas događaji na emotivnom planu potresaju više nego što želite da priznate i pokažete. Neke se priče pokreću preko noći, donoseći vam ludilo strasti i potrebu da bukvalno poletite od ushićenja. Tražite skrivene mane drugoj osobi, ali suština je da ne želite zaista i da ih nađete. Moguće je da ćete zarad talasa emocija koji preti da vas u potpunosti poplavi zaboraviti na svaku vrstu opreza i prepustiti se onako kako odavno niste. Ipak, kroz sve ovo će se konstantno provlačiti element nestabilnosti, straha od još jednog promašaja koji će samo rasti kako sedmica bude odmicala. U emotivnim vezama i brakovima potrebno je dati prednost ljubavi i pripadanju, a nesuglasice ostaviti po strani. Ako budete nastavili da zamerate partneru svaku sitnicu, samo ćete dodatno destabilizovati svoj odnos.

Posao

Ono što vam ove sedmice najviše smeta jeste konkurencija i nemogućnost da realizujete nešto što ste započeli. Obratite pažnju – Pomračenje Sunca (vi) u polju posla i novca naglasiće pokušaj uticaja drugih na vas čak i u tom smislu da neko može pokušati da obezvredi vaš rad ili da vas na neki način svojim uticajem „zakloni“. Ukoliko ste imali zajednički projekat, sada možete videti kako druga strana pokušava da prisvoji sve zasluge ili finansijski momenat od ovoga. U ovoj ste nedelji jako impulsivni – ovo pokušajte da iskoristite u svoju korist, ne na svoju štetu. Jaka prilika za neki posao u privatnoj režiji – sagledajte realno sve činioce, nemojte se odmah zanositi ogromnim uspehom. Idite polako i oprezno.

Novac

Ono što je najsimptomatičnije je neko dugovanje ili veći trošak koji mora biti izmiren, ali koji će se sručiti na vas odjednom, bez ikakvih nagoveštaja. Nemojte dodatno opterećivati sebe nerviranjem – malo se saberite i podmirite ovo.

Zdravlje

Vođenje računa o svom zdravlju i svom organizmu treba da vam bude na prvom mestu. Batalite sve ostalo – vi ste prioritet. Uradite nešto za sebe, promenite ishranu, krećite se, izbacite loše navike. Ovo vam je zaista neophodno.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!