Škorpija nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Sa ovako vatrenim aspektima koje imate tokom ove sedmice, bogami će biti potrebno mnogo energije da se sa svime izađe na kraj. No, ja nisam sigurna ni da ćete imati baš puno vremena da vi spremate ili da uživate u restoranima – uglavnom će se sve svoditi na kombinaciju salata sa više vrsta povrća i grilovanog mesa – ovo bi makar bilo najbolje za vas.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili u emotivnom odnosu, ove sedmice itekako postoji mogućnost da malo „šarate“ u svojim interesovanjima prema suprotnom polu. Ne može se poreći da se zanimanje istih odjednom probudilo za vas, a i vi se osećate dosta podsticajno, energično i željno da osvojite. Zauzetima stoji mogućnosti nekih kasnonoćnih dopisivanja i šaputanja sa osobom koja ih interesuje i koja vas kroz priču i način na koji se ophodi prema vama jako podstiče da malo skrenete van utvrđene partnerske rutine. Slobodni isto mogu rasipati svoju pažnju na više strana. Rekla bih da ste sa jednom osobom već napravili neki značajniji kontakt i možda čak pokrenuli priču, ali da se sada dešava još jedno poznanstvo kojem isto ne možete lako odoleti. Ako odlučite da budete okrenuti samo na jednu stranu, prevagnuće strast. Sa kim se u ovom segmentu osećate ispunjenije, tamo ćete i ostati.

Posao

Bezobrazluk drugih vas baš lako isprovocira, pa neke reči i postupke nećete oprostiti ni najbližim saradnicima. Neka dugogodišnja prijateljstva i kolegijalni odnosi sada mogu biti lako pokvareni. Informacije koje dobijate od drugih daju vam jasnu sliku i uvid u neke poslove, ali i u neka ponašanja osoba sa kojima sarađujete. Iskoristite ovo na pravi način, mada bih vam pre savetovala da ovo trenutno ostavite da se „slegne“ i da sačekate. Momenat za delovanje na pravi način će doći jako brzo. Generalno – mnogo posla tokom ovog perioda, ali za sada uspevate da koliko toliko održavate dnevnu rutinu.

Novac

Novac u ovom periodu dolazi iz više izvora, ali kako god okrenuli i obrnuli sredstva koja imate – nedovoljno je za sve što vam je potrebno ili što morate podmiriti. Savet za vas je da prvo podmirite neka dugovanja koja odavno odlažete.

Zdravlje

Živi se pojedoste koliko se nervirate zbog nekih stvari, dešavanja, osoba. Vaša konstitucija je dosta jaka ali ni vi niste neko čija je energija i sposobnost da „svarite“ probleme neograničena. Potreban vam je odmor.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!