Devica nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Ove sedmice zaboravite na masnoće, zaboravite na kremaste, bogate slatkiše i kolače, zaboravite na sosove…ima tu još dosta stvari koje bi trebali da sklonite sa dnevnog menija, ali ovo je najvažnije. Poenta je u tome da se sve lako lepi i za vas, ali i za krvne sudove pa su vam potrebna posna mesa, krompir, šargarepa, karfiol, celer.

Ljubav

Emotivno se otvarate prema nekom, iako vam to nije bila namera. Želeli ste da još jedno vreme analizirate partnera ili osobu koja vam se dopada i da pokušate da je prokljuvite i shvatite kakva je zaista, šta želi od vas i da li su joj namere iskrene. Međutim, ne možete da odolite talasu emotivnosti koji vas obuzima sve više. Kada naleti plima osećanja, nastupi oseka razuma. I to je tako kod vas u ovom periodu.

Iskreno, moguće je da će neki od vas i zažaliti zbog ovih trenutaka preosetljivosti u nekom kasnijem vremenu, ali šta da se radi….Ukoliko ste u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama rutina vam može jako smetati. Želja da se nešto promeni i pokrene pojedine Device može ubaciti u prolaznu strasnu priču. No, dokle god to držite pod kontrolom i daleko od partnerovih očiju, dobro je…

Posao

Pomračenje Sunca u vašem znaku tokom ove sedmice jeste prvenstveno pomračenje ega, ali je u isto vreme i nemogućnost ili nesposobnost da vidite neke stvari na pravi način. Ono što je zaista potrebno staviti na prvo mesto jeste da budete dobro svesni šta želite, da se okružite ljudima u koje imate poverenja i koji razmišljaju na isti način kao vi. Moguće je da ćete se u pojedinim trenucima ove sedmice osećati kao da ne možete da promenite ništa i da vaš uticaj nije dovoljan da se prebrode okolnosti koje vas ograničavaju. Jako dobro razmislite o svakom svom potezu i potražite i pomoć stručnjaka za oblast koja vam je potrebna.

Novac

Dobra nedelja da se zaradi preko nekog dodatnog posla, mada generalno svojim finansijama niste zadovoljni. Ako zatreba, ove nedelje možete dobiti pozajmicu od banke ili prijatelja. Ipak – savet – dobro, zaista dobro razmislite da li vam je ovo baš neophodno i na koji način ćete vratiti. Novac je lako uzeti, ali komplikovano vratiti…

Zdravlje

Nećete dobro reagovati na vremenske prilike i moguće su vrtoglavice, glavobolje, problemi sa disanjem ili „težina“ u grudima. Više se odmarajte, vodite računa o tome kako se hranite i pazite na sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!