Jarac nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Ova sedmica vam može biti posebno naporna i često možete osećati nedostatak energije. Jača mesa – kozje ili jagnjetina, mnogo više gustih čorbi sa puno raznovrsnog povrća. Dosta će vam prijati i pirinač. Neophodno je u ovom periodu konzumirati više voća a naročito se preporučuju dinje, nar, ananas, kajsije.

Ljubav

Mlad Mesec, kao vladar polja ozbiljnih partnerstava krajem ove sedmice je u znaku Device. Sitnice će vam postati jako važne u odnosu sa voljenom osobom – ali ovog puta na neki lepši i bolji način. Neke male pažnje od strane partnera ka vama postaju vam bitne. Ovo je sve u redu i savršeno, samo ako vi i voljena osoba ne odete u kontra pravcu – da u sitnicama tražite razlog za loše raspoloženje i ponašanje jedno prema drugom. A bogami i toga može biti.

Pokušajte da želju za kontriranjem, želju za intelektualnom dominacijom i dokazivanjem da ste u pravu svedete na najmanju meru. Pustite da ono najnežnije između vas dvoje proradi i sve će funkcionisati baš kako treba. U nekim novim emotivnim počecima i novim poznanstvima komunikacija igra ključnu ulogu. Ukoliko vi i druga strana uspete da se povežete na ovom nivou, da pronađete pravog sagovornika jedno u drugom – sve će ići mnogo lakše i jednostavnije.

Posao

Sve ono što ste planirali pokazuje tendenciju da se prolongira ili da se komplikuje. Sa nekim od ovih stvari moći ćete da izađete na kraj, ali neke prepreke nećete uspeti da prevaziđete koliko god se trudili. U ovom peiodu je dobro razumevanje sa ljudima sa kojima radite neophodno. I vi i oni imate tendenciju da pogrešno tumačite ono što je rečeno ili da izvlačite neke svoje zaključke koji ne moraju da budu tačni. Na taj način možete pokrenuti nešto što će se u narednom periodu pokazati kao pogrešno ili kao gubljenje vremena. Zapamtite da vam ljudi mogu stvari predstavljati boljim nego što to zaista jesu. Ne zanosite se – uspeh u ovom periodu ne može doći preko noći.

Novac

Neka dodatna finansijska sredstva koja očekujete umnogome zavise od forme dogovora koji ste napravili. Neko će biti neprijatno iznenađen kada shvati da će plaćanje morati da sačeka. Ipak, postoji tendencija da vam neke sume van redovnih prihoda budu uplaćene tokom ove sedmice.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja Merkur – uskoro ulazi u svoje retrogradno kretanje. Već tokom ove sedmice obratite pažnju na neke naznake i impulse koje vam telo šalje. Stara problematika može postati vrlo brzo ponovo aktuelna.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!