Vodolija nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Izgleda kao da energiju trošite iz neiscrpnog izvora, ali to jednostavno nije tačno i ako malo ne povedete računa o svojoj ishrani, kraj sedmice možete dočekati prilično „izduvani“. Nešto što će vam doneti energiju a neće opterećivati želudac jeste kukuruzni ili hleb od heljde, mlečni proizvodi (naročito jogurt i sir) juneće meso ili teletina, riba, jaja. Obavezno citrusi.

Ljubav

Bračni i emotivni odnosi ulaze u kriznu fazu tokom ove sedmice. Neke su se stvari nakupile i sada mogu ići ka eskalaciji. Pitanje je šta može prouzrokovati sukob, ali najviše „miriše“ na sumnju, na ljubomoru, na uplitanje nekoga u vaš odnos. Doduše, možda pravog uplitanja i nema, ali sada će to biti teško objasniti i dokazati. I vi i druga strana ste „na tapetu“ u podjednakoj meri, tako da će od oboje zavisiti ishod svih ovih dešavanja.

Najbolja bi varijanta bila, naravno – pokušati da se dođe do kompromisa i smirivati situaciju. Koliko će to biti u realnosti izvodljivo, to ćemo tek videti. Ono što slobodni žele teško da mogu i da dobiju. Pazite ovako – avantura vam je otvorena u potpunosti, to mogu biti i slobodne i zauzete osobe, čak i neko koga odavno poznajete – ali ono što je sigurno je da sada stabilnosti i mira nema. Ako vam se sviđa da se provedete – uzmite ono što vam se nudi i ne žalite mnogo.

Posao

Ova sedmica definitivno poslovna dešavanja može usmeriti u potpuno drugačijem pravcu od očekivanog. Neke stvari se mogu razrešavati mnogo brže i efikasnije od planiranog i pojedine Vodolije će zateći sebe da bukvalno „jure“ za dešavanjima, pokušavajući da sve uklope i izvedu u hodu. Kod drugih pak dolazi do preokreta u smislu da će saradnici u potpunosti odustati od namerenog posla, ostaviti vas na cedilu, ili će im za njihov deo posla trebati neuporedivo više vremena nego što se računalo. Može se postaviti i zahtev ubacivanja još nekih ljudi ili elemenata u već dogovoreno. Pratite dešavanja i budite spremni da reagujete.

Novac

Više isplata tokom ove sedmice doneće vam da se ipak osećate opuštenije nego inače. No, ne treba smetnuti sa uma da ste po pitanju trošenja i dugovanja još uvek daleko od neke čiste situacije. Mnogo malih troškova, svaki za sebe neosetan, ali kada se nakupi…

Zdravlje

Sredina nedelje je naročito stresna po vas. Tada vodite računa o krvnom pritisku, hidrirajte se dovoljno i odmarajte se više.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!