Blizanci nedeljni horoskop od 07. do 13.09.2015.

Stres će tokom ove sedmice jako uticati na vašu ishranu. Obzirom da ćete imati uspone i padove, ubacićete sebe u režim – čas ne stavljam ništa u usta, čas se pretovarujem. Ravnotežu će biti teško postići, i jedino što bih mogla da vam preporučim jeste da ako već ne možete da nađete vremena i jedete kao čovek, preskočite brzu hranu i pokušate da pojedete nešto od voća – jabuke, narandže, breskve.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Merkur, ušao je već u stacionarno direktni hod, ili prosto rečeno – usporava i sprema se da stane. Ovo napominjem zato što tokom ove sedmice pravite teren za naredni period koji bi mogao biti dosta problematičan. Obzirom da se i Mlad Mesec i Pomračenje Sunca dešavaju baš u polju doma, porodičnih odnosa – savet za vas je da usvojite dosta tolerantnije ponašanje i da budete spremni na kompromise. Jedino na taj način ćete uspevati da isplivate iz burnih voda koje se nagoveštavaju na dalje. Kod slobodnih tokom ove sedmice može doći do početka zaljubljivanja, čak i ulaska u vezu sa osobom koja vam se dopada. Međutim, samo je početni momenat dobar i odmah ćete imati osećaj da situacija zastaje ili koči. Da biste lakše prošli kroz ovo, smanjite svoja očekivanja i budite strpljivi.

Posao

Kako god okrenuli – posla ćete imati preko glave. Vaši pokušaji da zamolite nekog od kolega da vam priskoči u pomoć ostaće baš samo na pokušajima. Čini mi se da ste ovog puta ostavljeni na cedilu, da se snalazite sami, kako znate i umete. Što je najgore, vi uopšte niste u fazonu ni da radite, ni da pokušate da se organizujete malo bolje, a koncentracija vam je prilično loša. Naravno, i sami ste svesni da je ovo savršena osnova za pravljenje grešaka, koje bi u narednom periodu tek mogle da se pokažu. Privatnici mogu mnogo očekivati od jednog posla i nadati se većem dobitku od njega, ali će se verovatno suočiti sa problemima koje nikako nisu očekivali. Loši prilivi od poslova.

Novac

Finansije hoće biti problem tokom ove nedelje. Očekujte nerviranja oko troškova koje u ovom trenutku ne možete kontrolisati. Nešto ćete ipak uspeti da pokrijete dok ćete veći deo morati da prolongirate i ostavite za naredni period. Ili se pozajmite.

Zdravlje

Na prvom mestu – umor, koji će uglavnom i biti osnova za sve zdravstvene probleme. Kada ovo pomešamo sa stresom, onda dobijemo oslabljeni imunitet…a od njega gomilu problema i sa alergijama i sa prehladama, virusima, infekcijama…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!