BIK – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Iako vaša vladarka Venera u znaku Škorpije tokom ove sedmice ne pravi neke lošije aspekte, sem trigona sa Neptunom, ipak treba biti obazriv. Stoje mogućnosti trovanja hranom, veća konzumacija alkohola, a da će apetiti biti pojačani, to je sigurno. Vodite računa o kvalitetu namirnica koje konzumirate.

Ljubav

Uh… ala će oni koji su usamljeni da nam se zaljube…kao zmajevi. Sve se ove sedmice namešta da vi lepo upadnete u jednu priču koja vas može toliko „dignuti“ da ćete imati osećaj da možete da dodirnete zvezde. Mešavina emocija, strasti, zanosa toliko će vas prodrmati da nećete znati gde je levo. Sad, naravno, postavlja se pitanje koliko je ovo u čemu ste trenutno zaista trajno. Možda je bolje ne razmišljati o tome preterano, jer što više budete mislili, sve ćete se više nervirati. I vama je jasno da je lako moguće da ovakva jedna priča samo bljesne i brzo nestane. No, nadam se da neće biti baš tako i držim vam palčeve da potraje.

A oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju da shvate da su na jako klizavom terenu. Moraćete da koliko god možete upravljate situacijom i da makar pokušavate da je držite pod kontrolom. Partnerova ponašanja su vrlo nezgodna, tu može biti i optužbi, i ljubomore i svađa na dnevnoj bazi, pa i zbog najmanjih sitnica. Ako je on nerazuman, nemojte to biti i vi.

Posao

Vaše polje svakodnevice, poslovnih okolnosti, ljudi sa kojima radite….pod jako je nezgodnim uticajem planeta tokom ove sedmice. Trebaće vam sva vaša smirenost da prođete bez nerviranja i stresa kroz situacije koje će izazivati drugi, ali i vi. Zato bi bilo najbolje da prvenstveno imate na pameti svoju dobrobit, i da ne dozvolite da vas neka dešavanja isprovociraju i izbacuju iz takta. Poenta je u tome da sada možete pokrenuti neke baš dobre poslovne priče, čak i u ovakvom okruženju, ne odustajte.

Novac

I pored sve ove frke i zbrke, ni vas novac neće zaobilaziti u ovom periodu. Još je bolja varijanta što ste neke najveće dugove otplatili i što sada imate priliku da malo „živnete“ po pitanju finansija. Naravno, da se ne lažemo, daleko je ovo od dobrog, ali nećete biti nezadovoljni.

Zdravlje

Mars u polju koje vlada zdravljem, pa još u lošim aspektima…hajte vi, blago meni, povucite s vremena na vreme ručnu kočnicu, odmorite se, iskulirajte, i vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!