DEVICA – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Ove sedmice vladar vašeg znaka, Merkur, prelazi u znak Jarca. U narednom periodu okrenućete se ka tradicionalnijim jelima, ali ćete ipak količinski smanjiti obroke. Ovo će biti dobrodošla promena posle dužeg vremena. Ponovo se vraćate na svoju staru liniju, ali i navike u ishrani.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, misli će vam tokom ove sedmice biti više usmerene na posao i materijalnu situaciju i sigurno je da nećete moći da se posvetite partneru. Doduše, i druga strana je okupirana svojim ličnim obavezama, možda čak u većoj meri od vas.

Vas dvoje ćete se nekako razmimoilaziti, uspevajući bukvalno da kradete zajedničke trenutke, a čini mi se da ćete vi gore proći u toj kombinaciji, jer će vam više smetati nedostatak pažnje i prave komunikacije sa voljenom osobom. Bilo bi lepo kad ne biste prebacivali drugoj strani ono što i sami radite, jer će vam potenciranje na tome samo doneti neprijatne trenutke i mogućnosti za raspravljanje.

Nego, da se mi prebacimo na slobodne Device kojima naredni period već obećava neke mnogo bolje stvari nego do sada. Venerica je ušetala u vaše polje komunikacije, okoline, susreta, a vladar vašeg znaka se smestio u znak Jarca i polje ljubavi. Eto prilika za nova zanimljiva poznanstva, eto flertovanja, eto dopisivanja i priče…uživajte, zaslužili ste.

Posao

U polju posla Mars u nezgodnim aspektima. Sve dušu dalo za nerviranje i za loše preokrete u poslednjem trenutku. Čupa vas u ovoj nedelji što ste i pored svih tenzija našli nekako mir u sebi, pokušavate da sve rešite na lepši način, bez obzira na to što se nervirate. Makar se trudite da to niko ne vidi. Iako će u prvim trenucima izgledati da neke stvari ne možete da popravite i sredite, ipak ne bih rekla da idete u neku formu disbalansa ili propasti planova. Izvući ćete se, doduše na mišiće, ali ostvarujete zacrtano.

Novac

Ako budete pametni i mudri, tokom ove sedmice možete zaraditi. Doduše, drugi deo je postavljen bolje, ali bih vas i pored dobrih aspekata, savetovala da dobro razmislite pre nego što uložite pare ili pokrenete poslić koji bi mogao da vam donese zaradu na brzinu. Malo opreza, i eto novca u vašem džepu.

Zdravlje

Taj stres koji uporno gutate negde se mora odraziti. Najverovatnije u stomačnom delu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!