BLIZANCI – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Venera će „obojiti“ vaše polje hrane, ali i ulazak vladara vašeg znaka, Merkura, u znak Jarca. Tokom ove sedmice volite da pojedete kvalitetno, ali u manjim količinama. Bićete okrenuti i ka domaćim tradicionalnim specijalitetima, ali ćete želeti da isprobate i gurmanluke nekih stranih kuhinja.

Ljubav

Za sve emotivne odnose i brakove važniji je drugi deo sedmice. To ne znači da će on biti lakši, naprotiv, ali od tog perioda vi i partner možete početi da jasnije uviđate zajedničke prioritete i da budete skloniji da se jedno drugom prilagodite. U prvom delu nedelje više će na delu biti obostrano inaćenje i pokušaji da ubedite jedno drugo da krivica za trenutno loše stanje nije na vama.

Brakovi su u boljem položaju od emotivnih veza i lakše će doći do smirivanja i sređivanja bilo kakvih problema. Ako ste trenutno bez emotivnog partnera, željni ljubavi i pažnje, nemate baš neke božanstvene prilike da se sredite i uđete u vezu. Pred vama se više otvaraju mogućnosti za neobavezne odnose, za seksualne avanture i „kombinacije“. Možete shvatiti da vas jedna osoba koju ste doživljavali kao prijatelja jako privlači, i čak pokušati da nešto konkretnije uradite po ovom pitanju.

Savet za vas je da ne žurite i ne ulećete u nešto zbog čega biste se kasnije mogli pokajati. Kada strasti poteraju, čovek ne može razmišljati jasno.

Posao

Promena koju priželjkujete dolazi, ali situacije i dalje zavise od drugih i od njihovog tempa. Nestrpljivost je sada u potpunosti nepotrebna, jer ništa ne možete uraditi na svoju ruku, bez pomoći i učešća drugih. Budite svesni da ste ove sedmice na nekoj vrsti ispita jer će vaši postupci biti praćeni od strane nadređenih, kao i to kako ćete se pokazati u određenim situacijama. Neprijatnosti sa kojima se suočavate sa nekim od kolega mogu biti prevaziđene, ako se samo malo drugačije postavite prema njemu.

Novac

Prilivi su vam tokom ove sedmice dosta dobro postavljeni, i u potpunosti će podmiriti i dnevne troškove, ali i neke obaveze koje ste preuzeli na sebe. Na lakši način sada možete otplatiti jedno dugovanje, postoji zainteresovanost obe strane da se dođe do dogovora.

Zdravlje

Zdravstvene prilike su tokom ove sedmice u potpunosti povoljne po vas. Vodite računa da se ne posečete u kuhinji ili ne povredite na radnom mestu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!