VODOLIJA – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Vaše raspoloženje je prosto zarazno i ko može da vas odbije kada pozovete na zajednički ručak u restoran ili na klopu koju ste spremili kod kuće? A ove sedmice baš volite da ugodite i sebi i drugima, pa će obroci kod vas biti nešto što će vaši prijatelji dugo komentarisati i prepričavati. I razmenjivati recepte.

Ljubav

Vi ste definitivno spremni da malo burnije reagujete u svojim emotivnim odnosima i brakovima. No, s druge strane, partner je tu apsolutno sposoban da vas isprati i da vam skrene misli na drugu stranu, pa mi se čini da ta vaša povremena nervoza neće imati veći uticaj na odnos u kome ste. Šta više, sve vrste partnerskih odnosa idu ka poboljšanju, onaj strasni segment će se ispoljavati samo sve više, a voljena osoba i vi ćete i zajednički izlaziti ili imati neke druge „akcije“.

Dobro je što tokom ove sedmice i one najnapetije momente možete pretvoriti u zabavu i dobro raspoloženje. Obzirom da je vladar polja ljubavi, Merkur, ušao u vaše polje tajni, moguće je da će pojedine Vodolije da se malo zabave u nekoj komunikaciji i flertovanju „sa strane“. Kod slobodnih je još uvek naglašen element nestalnosti, ali daleko od toga da to vama ne odgovara. Niste trenutno u fazonu da se vezujete, mnogo više vam je prioritet da se provedete dobro, a ako se od nekog flerta kasnije razvije ljubavna priča, to je već druga stvar.

Posao

U isto vreme napeti, ali i podsticajni aspekti po vas. Vaš vladar je u opoziciji sa tranzitnim Marsom, što donosi jednu prilično burnu, ali takođe i pokretačku energiju. Moraćete da budete u nekim stvarima malo strpljiviji, što vi inače izuzetno mrzite, jer ste svesni da ne možete reagovati prenagljeno. Nemojte kvariti utisak koji ostavljate kod drugih. U drugim će se pak trenucima, baš ta vaša brzina, iskričavost, kreativnost, pokazati kao dobra odskočna daska i uvesti vas u neke poslove i dogovore bukvalno preko noći.

Novac

Zaista se ne može reći da ste nezadovoljni trenutnim novčanim prilikama. Najviše iz razloga što će vam neki poslići i dodatne zarade dodatno potpomoći. Ovi su prilivi jednokratni, ali to ne umanjuje vaše zadovoljstvo dobijenim.

Zdravlje

Problemi sa glavom, pritiskom. Treba voditi računa i u saobraćaju. Sklonost ka povređivanjima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!