STRELAC – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Mislim da je pravo vreme da se kod vas probudi jedna od jačih karakteristika vašeg znaka, a to je radoznalost, sklonost ka istraživanju i eksperimentima. Ovo vreme je dušu dalo da pokušate sa nečim što do sada niste probali, da malo uživate u egzotici i u specijalitetima stranih kuhinja.

Ljubav

Iako vaš znak nije direktno ugrožen aspektima koji su toliko intenzivni ove sedmice, ipak ćete i vi donekle osetiti posledice povišene energije koja trenutno „visi u vazduhu“. Ovo će se najpre kod onih koji su u emotivnim vezama i brakovima osetiti kroz pojačanu sumnju i ljubomoru u vašim odnosima. Takođe, moguće je da povremeno bude nekih momenata punih varnica između vas i voljene osobe, pa bi trebalo voditi računa i ne dozvoliti da neke stvari eskaliraju.

Neko od vas dvoje će pokušavati da pokrene pitanja koja već neko vreme stoje kao prepreka u vašem odnosu i sigurno je da se neće baš lako doći do rešenja. Ipak, u oboma preovlađuje želja da se situacije izglade, pa ne sumnjam da ćete se izvući neoštećeni kao par iz svega ovoga.

Oni koji su usamljeni biće potaknuti dešavanjima sa jednom osobom koja dolazi ili preko poslovnih okolnosti ili preko prijatelja, društvenih mreža. Ovo za sada izgleda samo kao avantura, mada se ne može poreći da vas je itekako prodrmalo i da se osećate fenomenalno.

Posao

Itekako možete iskoristiti jednu priliku koja će se na brzinu otvoriti pred vama, ali morate biti spremni da delujete bez preteranog razvlačenja odluke. No, dok sa jedne strane ovo priželjkujete, sa druge niste spremni da tek tako uletite u posao koji vam je donekle nepoznanica. Tendencija da neke stvari odugovlačite može vas baš pratiti tokom ove nedelje, što se može odraziti negativno na vaše redovne poslove. Neke papire je potrebno da regulišete što pre, kao i da obavite razgovore koje odlažete.

Novac

Najveći vam je problem što finansijski prilivi nemaju kontinuitet i što ni u jednom trenutku ne možete reći da osećate sigurnost. Stoji da tokom ove nedelje možete odraditi neke posliće i zaraditi preko redovnih primanja. Pametno iskoristite ovaj novac.

Zdravlje

Povoljne zdravstvene prilike se i dalje nastavljaju kod vas. Uticaj Sunca u tranzitu kroz vaš znak je jak i samo trebate paziti da se ne preforsirate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!