RIBE – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Nema tu šta, čim vas malo uhvati nervoza vi se ili zatrpavate hranom ili prekinete da jedete u potpunosti. Ove sedmice će malo bolje raspoloženje (naročito u emotivnom delu) dovesti do toga da ćete sa više volje i entuzijazma sedati za sto i uživati u hrani. Naročito će vam prijati romantične večere…

Ljubav

Venera iz Škorpije miluje vaš znak svojim pozitivnim uticajem i bilo da ste slobodni ili u emotivnim vezama, brakovima – potreba za ljubavlju, potreba za pažnjom, za strašću i senzualnošću , iz dana u dan samo jača u vama. Sad, kod onih u vezama samo je potrebno da ne dozvolite da vam neke druge stvari odvlače pažnju. Moguće je da ćete u povremenim trenucima osećati neprijatne napade ljubomore, da ćete imati želju da neke stvari otkrivate, raščišćavate, ali ja vam kažem da vam to neće doneti ništa dobro. Možda je bolje da pustite, da prećutite, da ne potencirate i da sve ono što osećate samo okrenete u pravcu zadovoljstva.

Ovaj period možete zapamtiti kao momenat preokreta na bolje u svojim odnosima. Ukoliko ste slobodni, osoba sa kojom se upoznajete i ostvarujete komunikaciju prosto ima nešto u sebi što vas diže, zanosi, što vam ponovo dotiče one najdublje slojeve bića. Ne požurujte ovde ništa, uživajte, dajte sebi priliku da malo bolje upoznate nekog i da vidite da li je zaista vredan truda.

Posao

Polje posla je pod opozicijom tranzitnog Marsa i u ovom segmentu morate koračati vrlo polako i oprezno. Sigurno je da će se neke situacije postaviti kao prepreke vašim namerama, da u nekim saradnjama dolazi do neželjenih promena koje vi ne možete da kontrolišete, ali se morate truditi da sačuvate hladnu glavu i izvučete na taj način najbolje iz svega što se dešava. I pored svega ovoga, vi ćete pokrenuti one poslove i projekte koji su vam najbitniji, zato ne grešite i ne nervirajte se.

Novac

U brzini možete napraviti greške koje bi mogle da se odraze na finansijski segment. Takođe, stoje pojačani troškovi i neke obaveze koje morate platiti svidelo vam se to ili ne. I pored toga, prilivi vam dolaze, samo vodite računa kako ćete ih rasporediti.

Zdravlje

Malo opreza u zdravstvenom segmentu i sve će ići baš kako treba.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!