VAGA – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

U vašem se znaku odigrava „međuplanetarni okršaj“ pa je sigurno da ćete zbog tenzije koju će vaš organizam podnositi, morati da malo povedete računa kako se hranite. Ne preskačite obroke, i pokušajte da ne unosite previše slatkiša, jer vam to ne odgovara ni u zdravstvenom ni u estetskom smislu.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera, u tranzitu je kroz znak Škorpije, koji vlada intenzitetom, mističnošću, strašću, i na to još u aspektu sa Neptunom iz znaka Riba. Slobodnima će itekako odgovarati ovaj tranzit jer će probuditi u njima ono što odavno nisu osetili. Nečije prisustvo može delovati na vas očaravajuće i zanosno, postojaće želja za intenzitetom i nežnošću u isti mah.

Moram napomenuti da su aspekti vrlo nestabilni, što bi u prevodu značilo da osoba prema kojoj budete osetili sve ovo možda nije neko ko će se duže zadržati u vašem životu, ali to ne umanjuje snagu svega kroz šta budete prolazili. Doduše, možda je nekada potrebno prepustiti se životnim strastima i ne razmišljati o tome šta donosi sutra.

Oni u emotivnim vezama i brakovima definitivno imaju dosta napornu nedelju pred sobom. Međupartnerski odnosi su narušeni i bojim se da bi u nekim odnosima ovo moglo doneti čak i prekide. Ako ne možete da razgovorom sredite stvari, možda je bolje da se malo odvojite jedno od drugog da biste se smirili i razmislili.

Posao

Obzirom koliko će neizvesnih i napetih situacija biti tokom ove sedmice, ni vama samima neće biti jasno kako ste kroz sve ovo uspeli da se izvučete, čak i ostvarite sve ono što ste nameravali. Poslovne saradnje se prikazuju kao dosta teške i komplikovane, sa tendencijom da se dogovori ne poštuju i da u poslednjem trenutku dolazi do povlačenja iz zajedničkih poslova. Nešto je bolja situacija u drugom delu sedmice kada konačno možete dobiti potvrdu nekog dogovora ili informacije na koje ste čekali.

Novac

Bolji je period nastupio za vaše finansije, pogotovo što tokom ove nedelje imate mogućnosti za veći finansijski priliv. Privatnici pogotovo mogu biti zadovoljni dogovorom koji im obećava stabilnost na makar neko vreme. Trenutno se uspešno borite sa obavezama i dugovima.

Zdravlje

Zbog prisustva Marsa u vašem znaku, pogotovo zbog napetih aspekata koje pravi, stres je prisutan, ali može biti i problema sa bubrezima i kožom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!