LAV – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Nekih naročitih preporuka za ishranu nema tokom ove sedmice za vas. Možda vam je apetit malo jači nego inače, ali to neutrališete kretanjem ili rekreacijom. U suštini, ovo je jako dobar period da probate specijalitete nekih stranih kuhinja, ili makar uvedete nove i zanimljive začine u svoju ishranu.

Ljubav

I vi i emotivni partner uspevate da na pravi način kanališete povremenu tenziju koja se može pojavljivati, tako da ne mislim da bi vaš odnos bio na iole značajniji način ugrožen tokom ovog, malo napornog perioda. Šta više, čak i neka napeta komunikacija bi pre vodila ka pojačavanjima strasti, pa možete samo začiniti svoj ljubavni život.

Onima u bračnim odnosima tranzit Venere kroz polje doma donosi jednu moćnu zaštitu, tako da ćete i vi proći bez nekih većih turbulencija. U suštini, trenutno je najzanimljivije onima koji su slobodni. Vama je ova sedmica dušu dala za sve što poželite – sigurna sam da želite mnogo provoda i uživanja, pa se bacite na posao. Takođe, ako biste da ludujete, da flertujete, da uživate u čarima neobaveznih i povremenih odnosa – pred vama je ne širok put, već autostrada.

Doduše, treba napomenuti da će, kako nedelja bude odmicala, sve ovo početi da vas pomalo umara. Možda je zaista vreme da poželite da se sredite, smirite, skrasite? Da pogledate nekog na malo drugačiji način?

Posao

Dok svi ostali nešto kukaju i pokušavaju da se snađu u nepovoljnim okolnostima i bore jedni sa drugima, vi u ovom periodu zaista uživate. Situacija se u velikoj meri vrti oko vas, a vase su se kreativnosti i ambicioznost u potpunosti probudile. Mars u polju komunikacije i dogovora u ovonedeljnim teškim aspektima doneće vam povremene zastoje i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspešno boriti. Borba vam samo odgovara i podstiče vas na još jači trud.

Novac

Koliko god dobre bile mogućnosti za zaradu u ovom periodu, i dalje je to nedovoljno za sve ono što vam je potrebno. Da se ne lažemo, i vi ste se malo opustili i trošite bez planiranja i razmišljanja. No, bitno je da novca ima…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!