ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Neke situacije kod vas sada zaista kulminiraju, a vi itekako možete potražiti utehu u hrani. Ne samo to, sve loše navike će se dodatno aktivirati, pa malo više opreza i sa alkoholom, a i vi pušači, dajte svojim plućima malo odmora. Najviše bi vam odgovarala variva i čorbe, ali ćete vi uglavnom bežati od toga.

Ljubav

Tranzitna Venera, planeta ljubavi, u vašem je znaku i sigurno je da će vam otvoriti prilike i u emotivnom životu, obzirom da ove sedmice zaklapa aspekt sa Neptunom iz polja ljubavi. Vidi se da će Škorpije imati nedelju koja je sa jedne strane odlična, jer se u vama budi emotivni zanos i strast koju više ne možete kontrolisati. Zbog napetih aspekata vašeg vladara, Marsa, u isto vreme, sve ovo ne može ići lagano i bez trzavica. Udruženi, ovi aspekti i slobodnima i onima koji su u vezama donose osećaj da više ne možete potiskivati ono što osećate, fatalnost i potrebu da dobijete onoga koga želite.

Itekako su moguće sve vrste tajnih odnosa, u smislu da se nekome možete umešati u vezu, ali i da svoj lični emotivni odnos možete gurnuti u stranu i okrenuti se čarima zabranjene ljubavi. Sve ovo i ne bi bilo toliko strašno da u isto vreme ovi aspekti ne govore i o velikoj mogućnosti otkrivanja i zaznanja o onome što se događa. Neke informacije mogu doći do vaših partnera ili vi svojim ponašanjem možete drugoj strani otkriti šta se dešava. Dosta burno i napeto i savet je da pokušate da kontrolišete situaciju, mada će to ići teško.

Posao

Nema tu šta mnogo da se priča – i polje posla, kao i emotivni deo, pod teškim je aspektima koji će se prvenstveno odraziti na vas lično. Ovo bi otprilike značilo da vaši poslovi neće biti ugroženi, ali da vi nećete moći više da podnosite neke situacije, neke ljude, pokušaje drugih da vam rade iza leđa, osobe i poslove na koje se više ne možete osloniti. Imate dva puta pred sobom – ili ćete pokleknuti pod pritiskom i burno reagovati, ili ćete pokušati da pronalazite kompromis i da produžavate saradnje.

Novac

U poslednje vreme su se vaši prilivi smanjili, što vam je samo dodalo na nerviranju, pored svega ostalog lošeg što se dešava. Budite uvereni da prilivi kreću na bolje i pored okolnosti koje su teške, a prve naznake svega ovoga videćete već tokom ove nedelje.

Zdravlje

I pored trenutno loše zdravstvene situacije, ipak vas donekle „čuvaju“ trenutni tranziti, pa nećete sem uobičajenih tegoba, osetiti ništa drastičnije. Pritisak je definitivno problem, a trebalo bi malo više povesti računa i u saobraćaju. Mogućnosti povreda.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!