JARAC – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Zalogajčić tamo, zalogajčić ovamo….nešto ste ove nedelje samo u tim „zalogajčićima“. Možda zbog toga što nemate volje ni za šta, a kamoli za hranu. Trenutno ste bukvalno u varijanti – jedem zato što moram. Verujem da niste u nekom raspoloženju, ali prosto – morate voditi računa o sebi. Ne preskačite obroke.

Ljubav

Nisu tokom ovog perioda naročito dobre prilike u vašim emotivnim ili bračnim vezama. Ono što je dugo potiskivano i prećutkivano sada može izbijati, prilično burno i u najneočekivanijim trenucima. Sami temelji vaših odnosa mogu biti poljuljani i kod nekih će se Jarčeva ovo odraziti čak i u smislu prekida. Ako želite da poslušate savet, on bi bio – ukoliko vam je iole stalo do veze u kojoj ste, potrudite se da stvari ne idu u onom pravcu kada se više ne može povući ono što je rečeno ili urađeno.

U suštini, negde duboko u sebi, i vi i druga strana samo želite da se ovo okonča na najbolji mogući način, pa pređite preko svojih sujeta i tvrdoglavosti i sedite i porazgovarajte kao ljudi. Možda rešenje i postoji. Usamljenim Jarčevima će konačno malo svanuti od drugog dela ove sedmice. Uspeli ste da se pronađete u komunikaciji sa nekim, a moguće je da bi vikend ovde mogao doneti i konkretizaciju i pravi početak jedne priče. Ovu osobu definitivno jako interesujete i nemojte oklevati da se aktivirate prema njoj.

Posao

Predugo već traje ovaj period kada vam ništa ne ide od ruke, kada se problemi samo nagomilavaju, a vi ne uspevate da ostvarite ništa od onoga što ste isplanirali. Posebno će biti naporna prva polovina sedmice kada nikako ne možete da pronađete zajednički jezik sa ljudima sa kojima radite, kao ni sa šefovima. Vaši pokušaji da nešto promenite nailaze na zatvorena vrata. Morate se zadovoljavati malim pobedama trenutno i biti i dalje strpljivi u očekivanju preokreta. Ne brinite se, dolazi uskoro.

Novac

Pokreću se prilivi novca ipak u malo većoj meri. Dodatno možete zaraditi i preko prijatelja i preko privatnih angažmana. Malo ste sigurniji nego u proteklom periodu, mada ste svesni da ste neke obaveze nakupili i da morate da ih rešavate.

Zdravlje

Povoljne zdravstvene prilike za vas tokom ove sedmice.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!