RAK – nedeljni horoskop od 07. do 13.12.2015.

Ovonedeljni Mlad Mesec u vašem polju zdravlja i životnih navika, nagoveštava da je vreme da u ovom segmentu uvedete neke novitete i pridržavate ih se. Sada možete na lakši način usvojiti zdrave navike po pitanju ishrane, koje bi pomogle poboljšanju stanja organizma, ali i tome da se bolje osećate.

Ljubav

Polje doma i porodičnih odnosa je pod napetim Marsovim tranzitima i aspektima koje pravi, pa je neophodno da svoj familijarni mir i stabilnost negujete i sačuvate. Ni duže emotivne veze neće biti pošteđene ovog uticaja, pa je pred Rakovima jedna dosta teška nedelja. U suštini, i vi i emotivni ili bračni partner imate neke svoje lične probleme, najviše vezane za profesionalnu sferu ili za finansijski segment.

Takav period traje već poprilično dugo i u oboma izaziva jednu vrstu presije i nervoze koju ne možete da sprečite u ovom momentu. Najgora je varijanta što opterećujete jedno drugo, iskaljujući svu frustraciju na nekog ko je najmanje kriv za takvu situaciju. Zato i napominjem da morate malo da se „uvedete u pamet“ i da shvatite da raspravama ne dobijate ništa pozitivno, samo dodatno pogoršavate. Ne ucenjujte jedno drugo, ne pritiskajte, ne uslovljavajte….proći će i ovi dani a onda biste se mogli kajati zbog nekih prenagljenih poteza.

Slobodnima je u najavi fenomenalan emotivni period, s naglaskom na strastima.

Posao

Reći da će u poslovnom segmentu biti lakih i brzo rešivih situacija, prosto ne bi bilo ni malo tačno. Ne samo da se period teškoća sa kojima morate da se suočavate nastavlja, već postoji tendencija i da se neke stvari dodatno zakuvavaju. Ne brinem se, vi ćete iz svega ovoga izaći kao pobednik i izvući maksimum, ali je sigurno da ćete se nervirati za sve pare. Konačno dobijate potvrdu jednog dogovora u drugom delu nedelje. Obzirom na to koliko ste dugo „kopali“ za ovo, imate razlog za radovanje.

Novac

Dobre novčane prilike obradovaće Rakove. Nemojte smetnuti sa uma da će se neke prilike otvoriti prilično neočekivano za zaradu i budite spremni da ih iskoristite. I vama je ova nedelja jako dobro postavljena ako vam je potrebna pozajmica ili pokušavate da dogovorite kredit kod banke.

Zdravlje

Dobro se osećate i stanje organizma je stabilno. U drugom delu nedelje moguće su prehlade sa jačom temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!