BIK – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Poslušajte savet od strane prijatelja ovih dana i krenite na neku aktivnost, neki aerobik, neki fitnes, neku zumbu, neku rekreaciju….ma šta god – makar šetajte jedan sat dnevno. U suprotnom, kada stigne proleće (a nije to baš tako daleko, verujte mi) biće – kuku lele, ni u šta ne mogu da se uvučem…

Ljubav

Oni u emotivnim odnosima i brakovima prošli su kroz neke nezgodne momente i moguće je da se početkom sedmice situacija još uvek smiruje. Ono što vas je kao par prodrmalo sada kreće ka rešavanju, obe strane su više nego voljne da do kompromisa dođe. Da, stavićete ljubav na prvo mesto, ali ćete takođe voditi računa i o tome da ne želite da sve ono što ste uložili u ovo partnerstvo propadne. Ako ste u mogućnosti, predlog za vas bi bio da odete zajednički negde na par dana ili da makar odvojite vreme samo za vas dvoje.

Oni Bikovi koji su sami sada imaju više nego dobru priliku da upoznaju osobu koju smatraju isto tako jakom kao što su i oni. Ovde se može razviti prvenstveno jedan spoj pun poštovanja, ali i velika energija koja će probuditi strasti i želju između vas dvoje. Takođe, osoba koju poznajete od ranije može ponovo inicirati komunikaciju i susret sa vama. I ovde može biti zanimljivih dešavanja.

Posao

U vašem polju karijere, pozicije, nadređenih imamo početkom nedelje Mlad Mesec. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Povremeno niste ni svesni kakav utisak ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite. Na vas se može osloniti i nije iznenađujuće što će već tokom ove nedelje doći do razgovora sa šefovima u kojima je mogućnost vašeg napredovanja vrlo jasno istaknuta. Pojedinim Bikovima može biti ponuđen posao koji uključuje više poslovnih putovanja ili saradnja sa stranim firmama i predstavništvima.

Novac

Pred kraj radne sedmice očekuju vas troškovi koje niste očekivali i moguće je da će jedan veći deo zarađenog novca otići baš na njihovo pokrivanje i regulisanje. Nemate razloga za zabrinutost, jer će vam se takođe ponuditi i dopunski angažmani na kratko, preko kojih možete solidno zaraditi.

Zdravlje

Iako je zdravstvena situacija mnogo bolja nego u prethodnom periodu, ipak se vi osećate dosta iscrpljeno i „izduvano“. Potrebno vam je više odmora, ali i šetnja i neki vid relaksacije da napunite baterije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!