DEVICA – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

I vi ste sami svesni da vam ovaj režim ishrane koji primenjujete u poslednje vreme ne prija uopšte. Samo ste se dodatno ulenjili, otromboljili, bezvoljni ste i bez energije. Pa šta da radite kad vam je sve slatko da pojedete, a ukućani vas obavezno iznenade baš vašim omiljenim jelom. A tek grickalice što vam prijaju…

Ljubav

Vi i emotivni ili bračni partner trudite se da uspostavite ravnotežu u svoj odnos. I jedno i drugo pokušavate da funkcionišete po principu međusobnog poštovanja i razumevanja. Doduše, neki put je lakše reći nego zaista i učiniti pa će povremeno i vama i voljenoj osobi biti potrebno svo strpljenje ovog sveta da biste održali stvari mirnima. Onima u brakovima će naročito neke svakodnevne iritantne sitnice „bosti oči“, ali dobro….u suštini – ništa se strašno ne dešava da to ne biste mogli lako ispeglati.

Ukoliko ste sami, delujete intrigantno na nekog i ova osoba uporno pokušava da vam se približi. Odoleće čak i vašem pomalo rezervisanom stavu i nastaviti sa simpatičnim porukama i malim znacima pažnje. Sad, pitanje je koliko ste vi spremni da pustite da vam se zaista i približi. Ne može se poreći da u ovom trenutku možda i niste spremni da se prepustite, ali ćete dozvoliti da se ova „igra“ i dalje nastavlja…

Posao

U ovom periodu praktičnost i racionalnost stavljate na prvo mesto. Budite ubeđeni da način na koji ste funkcionisali nije promakao osobama koje su vam nadređene, pa će pojedine Device tokom ove nedelje biti nagrađene za trud, da li kroz promenu radnog mesta, jaču poziciju, ili kroz materijalni segment. Pri kraju ste sa obavezama koje ste sebi zacrtali, a jasno vam je i da ćete uspeti da pokrenete planirane projekte. Mlad Mesec u znaku Vodolije otvara pred vama jedan jači i bogatiji posovni period.

Novac

Prvih par dana ove sedmice još uvek ćete mučiti muku sa nekim neplaniranim troškovima i obavezama, ali uspevate da ovo pokrijete na vreme. Ostatak nedelje je dobar što se priliva tiče, čak ćete biti iznenađeni koliko lako novac dolazi do vas. Moguće značajnije sume novca.

Zdravlje

Vreme je da više pažnje obratite na ovaj segment života. Uvedite neke zdrave navike, a otarasite se onih loših. Više se krećite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!