JARAC – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Vaši apetiti ove sedmice prate vaše raspoloženje. A ono je čas gore, čas dole. Doduše, nekako ispada da ćete kada ste neraspoloženi, jesti grickalice, brzu hranu i peciva, a kada ste raspoloženi – onda slatkiše, kolače, torte. Kako god okrenuli – samo ne jedete ono što je dobro za vas. Ode linija pa pa.

Ljubav

Suviše sporo rešavate situacije između vas i voljene osobe. Nema potrebe za odugovlačenjem, ništa se neće samo od sebe raščistiti, a partner takođe čeka – vašu inicijativu. U suštini, i sami shvatate da mnogo toga zavisi baš od vas i od načina na koji ćete se postaviti prema dragom vam biću. Zanemarite neke njegove sitne propuste ili postupke učinjene u brzini, i pokušajte da nađete zajednički jezik. Sada to možete mnogo lakše nego inače. Ako ste sami, razmislite šta je ono što hoćete – uživanje, zabavu, prolazne odnose ili nešto trajno i stabilno? Ako osećate da bi vam dublji odnos trenutno oduzeo deo slobode, možda je bolje da malo budete sami, nego da se upuštate u avanturice posle kojih bi vam samo mogao ostati gorak ukus u ustima.

Drugi deo nedelje bi kod onih koji imaju simpatiju mogao doneti konkretna dešavanja i otpočinjanje emotivnog odnosa. Dozvolite da vam se jedna osoba više približi.

Posao

E pa eto lepih vesti – Mlad Mesec je odmah početkom ove sedmice u vašem polju posla i novca. Očigledno je da će se pred Jarčevima otvoriti jedno potpuno novo razdoblje u ovim životnim segmentima. Pripremite se na promene od kojih će neke krenuti da se odvijaju već tokom ovog perioda. Ako i dođe do nekih iznenadnih i nepredviđenih situacija sa saradnicima – imate dovoljno i snage i stabilnosti da ovo izgurate na pravi način. Podrška od strane nadređenih za vaše planove.

Novac

Cela nedelja je dobra za finansijske prilive, s tim što će u prvoj polovini nedelje sve ići dosta brzo, pa biste trebali da budete spremni da prigrabite svoje šanse. Mirnija situacija i veće isplate idu od polovine sedmice. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Ako ste u prethodnom periodu bili nešto zdravstveno uzdrmani, ovo je vreme oporavka i izlaska iz energetskog pada. Osećaćete se sve bolje kako nedelja bude odmicala.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!