OVAN – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

To će otprilike izgledati ovako – spremićete se za posao i stati ispred ogledala da još jednom bacite pogled na sebe pre nego što izađete. I onda će vam sve biti jasno…gde nestade onaj uski stručić i one zgodne nožice? Mlad Mesec je drage moje – odlično vreme da započnete jednu finu dijetu…

Ljubav

Napravili ste jedno fino novo poznanstvo, ova osoba je odreagovala na vas i poslala vam signal – prolaz je slobodan, samo se čeka vaša inicijativa. A vi? A vi ste sad našli da se nećkate i razmišljate. Svesni ste da ovo nije za „samo onako – u prolazu“, svesni ste da ovo može biti malo ozbiljnije…a sada počinjete da se preispitujete da li ste baš spremni da se vežete? Dok se vi tako lepo budete premišljali, u međuvremenu ćete ostvariti i po koji kontakt sa strane. Pa niste vi krivi što ste neodoljivi u ovom periodu i što vas pripadnici suprotnog pola jure, jel da? U svakom slučaju, šanse za ljubav imate, a vi vidite da li ćete ih iskoristiti ili ne.

Samo, nemojte da mislite da će vas neko čekati večno. Vi dragi moji u emotivnim vezama i brakovima, kroz strast i preko kreveta najbolje rešavate probleme u svojoj vezi. Doduše, sada ih i nema nešto naročito. Ali zato „krevetskih aktivnosti“ ima koliko god vam srce želi.

Posao

Prilagođavanje, prilagođavanje, prilagođavanje. Znam da vam se ni sama reč ne sviđa, a kamoli da to pokušate da uradite. Ali, ako želite dobro sebi – potrudićete se. Neko je spreman da vam izađe u susret, da vam učini uslugu, da vam pomogne – ne odbijajte zato što baš sve nije po vašim pravilima, kajaćete se kasnije. Budite pametni i malo proračunati, nemojte po običaju – glavom kroz zid. Em je bolno, em nije delotvorno. Sve funkcioniše u poslovnom segmentu bolje nego u prethodnom periodu.

Novac

Prošao vas je onaj impuls koji ste imali da bacate pare na gluposti i na nevažne sitnice. Odjednom ste se setili svih računa koji stoje neplaćeni i čekaju da obratite pažnju na njih. Pa dobro, nije kasno da se stvari srede, a i novca će biti taman koliko treba. Rešili ste da sredite sva dugovanja koja vas opterećuju.

Zdravlje

Generalno se zdravstveno stanje popravlja, imate više energije i ne reagujete na promene vazdušnog pritiska. Možda malo glavobolje ili problema sa sinusima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!