RIBE – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Šta god radili – samo nemojte da upadate u dubiozu. I sami ste svesni da kada ste u ovakvom stanju, samo jedete, utehe radi. A čini mi se da ćete se u ovom periodu baš mnogo „tešiti“. Kako ćete posle tri kile viška skinuti, to verovatno samo vi znate. Doduše, još možete da se krijete iza slojevitog oblačenja…

Ljubav

Ove nedelje ljubav i bliskost baš mogu uzeti primat u vašim emotivnim odnosima. Još ako vi i voljeno vam biće pravite neke planove o zajedničkom putovanju, odmoru na par dana….ili prosto razgovarate o svojoj budućnosti i o tome kuda idete dalje kao par – sve će biti više nego dobro. U suštini, nemate loših momenata ove sedmice, jedino vi možete povremeno imati nekih svojih nedoumica i nesigurnosti, ali to ćete dobro skrivati od voljene osobe. Doduše, ne bih rekla da ove nedoumice imaju veze sa vašim partnerom, već se pre odnose na materijalnu i poslovnu stranu.

Što se tiče onih koji su još uvek usamljeni u ovom periodu, mislim da je potrebno da se više pokrenete, budete društveniji. Nekako ste se povukli u sebe, zatvorili u kuću i u svoj mali svet i ne mrdate. Šta očekujete – da vam neko padne sa neba? Odlično je vreme da sa prijateljima izađete u grad, prošetate, ma bilo šta – samo da ne sedite više sami.

Posao

Kreativni ste, puni ideja i to će od ove sedmice biti sve više i više vidljivo. S druge strane, imate i strpljenja i upornosti, živce kao konopce u nekim iritirajućim poslovnim situacijama i lako izlazite na kraj i sa najtežom problematikom. Koliko se nervirate zbog svega toga i jedete u sebi – to već samo vi znate. Ima pokazatelja da bi pojedini pripadnici znaka mogli promeniti poziciju ili napredovati tokom ovog perioda. U svakom slučaju, sve vrste saradnji vam idu od ruke, pa čak i one sa inostranstvom.

Novac

Koliko god da su prilivi novca stabilni, vi ne možete da kažete da sa novcem koji dobijate uspevate da izađete na kraj sa svim obavezama. Doduše, tu ima zaostataka i iz prethodnog perioda, pa to sve treba makar delimično podmiriti, da vam ne napravi problem. Borite se kako znate i umete.

Zdravlje

Ove nedelje ste nešto melanholični, statičniji nego inače. I sami znate koliko lako upadate u ovakva raspoloženja, a koliko vam je potrebno da se izdignete… treba vam nešto da vas pokrene.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!