VAGA – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Ove nedelje imate odlične predispozicije da uvedete sebe u red. Ali to neće moći da ide samo kroz ishranu, bojim se da ćete morati da se bacite i na neke fizičke aktivnosti, koliko god to pokušavali da odložite za sutra… prekosutra… ili dogodine. Teško se pokrećete, ali kad uhvatite tempo – neka vam svi beže sa puta.

Ljubav

Početkom ove sedmice Mlad Mesec se nalazi u vašem polju ljubavi. Spremite se da se stvari dešavaju na malo drugačiji način, spremite se da se ponovo pokrenete, razmrdate, da osetite one slatke leptiriće u stomaku. Doduše, neke će baš ti leptirići uvesti u pričice koje su više seksualnog, avanturističkog tipa, ali šta sad – ako je vama lepo i dobro, ko vam može zameriti? A i tim nekim okicama je tako teško odoleti, zar ne? No, neće Vage samo na tu, neobaveznu stranu. Ima vas koje će ovaj period itekako iskoristiti da se još jače povežu sa osobom koja im se dopada. Koga god da ste „nameračili“ sigurna sam da vam ne može umaknuti. Spremite se na uživanciju.

Oni koji su u emotivnim odnosima i brakovima cene partnera na pravi način, a i druga strana se ponaša sa puno poštovanja prema vama. Očigledno je da ste rešili da neke lošije stvari ostavite iza sebe i sada se ponašate jedno prema drugom fino da finije biti ne može…

Posao

Imate jako dobre predispozicije da svoju poslovnu situaciju u ovoj nedelji ojačate ili makar dovedete do dobrog nivoa stabilnosti. Shvatite da je vaša odmerenost, racionalnost i spremnost da praktično pristupite svakom problemu sada od velike važnosti. Ne smete dozvoliti da vam kratkotrajni interesi ili neka loša raspoloženja utiču na rasuđivanje i na ono što gradite za budućnost. Priče koje ste pokrenuli sa saradnicima iz inostranstva sada dolaze na dnevni red ponovo. Aktivirajte se ovde što više možete.

Novac

Ne ulazite sami u neka veća ulaganja, potrebni su vam ljudi da vas podrže. Takođe, rešite zaostale obaveze jer se približava trenutak kada bi to moglo doći na dnevni red, i to na dosta neprijatan način. Imate dobre prilive tokom ove sedmice, i kroz redovne i kroz povremene poslove.

Zdravlje

Jača prehlada bi mogla da vas zadrži par dana vezane za krevet. Ne igrajte se sa svojim zdravljem, imunitet vam i nije najbolji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!