BLIZANCI – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Hajte, hajte – izgurajte još ovu nedelju i ove okolnosti koje su vas pritisle pa vam ni do jela nije, a onda možete da uživate i da opet budete „svoji“. Pripremite svoj organizam za više pokreta sledeće nedelje, tako što ćete više konzumirati kuvanu hranu, i posebnu pažnju posvetiti unosu svežeg povrća, salata.

Ljubav

Sve je mirno u emotivnim odnosima. Doduše, neki bi rekli da je ova tišina samo uvod u buru, i možda čak i ne bi pogrešili mnogo. No, bitno je da sada vi i voljena osoba funkcionišete više nego dobro. Moguće je da vi malo više kontrolišete i sebe i celokupnu situaciju, ali ne može vam se zameriti ništa – trenutno vaš odnos plovi mirnim vodama. Oni u brakovima sada mogu uvesti pozitivne promene u svoju svakodnevicu, rešiti neke porodične probleme, započeti sa renoviranjem doma ili čak razmišljati o investiranju u proširenje ili nekretninu.

Sami ste i donekle povučeni u sebe. Imate svoj krug prijatelja, osobe sa kojima ste bliski i sa kojima delite veselje i teškoće. Trenutno niste u fazonu da jurite ljubav, a ni nema nekih posebnih prilika na vidiku. Doduše, možete osetiti iskrice prema nekom koga već duže poznajete, primetićete koliko zajedničkih tema imate i koliko se dobro uklapate u svemu.

Posao

Mlad Mesec početkom sedmice daje Blizancima prvenstveno šansu da se usavrše u poslu koji obavljaju. Takođe, pred vama je period kada možete kroz dopunsko obrazovanje, kurseve, učenje jezika dodatno unaprediti svoje znanje a samim tim i sebi otvoriti više prilika za napredovanje ili čak ostvarenje planova po pitanju saradnje sa strancima. Kako sedmica bude odmicala, shvatićete da vas sve vodi ka kraju određenog projekta ili zadatka koji ste dobili. Zadovoljni ste, pogotovo što postoji jaka podrška od ljudi koji su vam bitni. Dobijate značajne nagoveštaje o mogućoj promeni radnog mesta ili višoj poziciji.

Novac

Bitno je da sve svoje obaveze (ili makar one najurgentnije) izmirite do kraja ove sedmice, da vam ne bi kasnije stvarale glavobolju. Imate priliku da zaradite više kroz lične angažmane i kroz neke dodatne poslove koje vam mogu „nabaciti“ i prijatelji. Dosta solidna nedelja u finansijskom smislu.

Zdravlje

Pravo je vreme da neke stvari u ovom segmentu sredite. To može označiti odlazak kod lekara zarad nekih sitnijih, ali neugodnih tegoba koje imate sa mišićima, bolovima u kičmi ili rukama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!