LAV – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Neke svoje navike po pitanju ishrane zaista teško menjate, pa vam neću mnogo soliti pamet oko toga šta biste trebali a šta ne da jedete. Vi ćete ionako klopati ono što vi želite, pogotovo ove sedmice kada nekako volite da terate inat svima. Ali, mogli biste malo više čajeva – naročito od matičnjaka i nane.

Ljubav

Mrzovoljni ste za sve pare, a emotivni partner bi verovatno rekao da ste teški kao crna zemlja. I verovatno ovo njegovo gledišta ni malo nije daleko od istine. U principu – sa vama je sada teško izaći na kraj, mada vi mislite da je sa vama sve u redu, ali da partner nema dovoljno razumevanja za vaše „mušice“. U svakom slučaju, nije teško da se vratite u normalu i da ponovo između vas i voljene osobe dođe do skladnijih dešavanja i povratka u neke mirnije vode. Malo ćete dramiti još uvek, verovatno do polovine nedelje, a onda ćete se smiriti. E vala, i red je bio.

Ukoliko ste sami, sigurno je da ste na meti više udvarača. Sad, koliko će bilo ko od njih imati uspeha u ovom periodu kod vas, to je već diskutabilno. Vi biste hteli nekog pored sebe, ali izgleda mi da ne želite nikog zaista. Šta mislite o tome da se ne uplićete ni u šta, nego da sačekate kada vi sami budete znali šta hoćete a šta nećete?

Posao

Verujte mi da niko namerno ne testira vaše živce. Jednostavno, prihvatite da se sada nameštaju takve situacije (ili da vi pak upadate u njih) u kojima je komplikovano snaći se, a ljudi sa kojima dolazite u kontakt vam samo dodatno unose nervozu i zabunu. Koliko god prvi dani ove sedmice bili komplikovani, toliko će brzo stvari početi da dolaze na svoje mesto. Vi uspevate da u sebi smirite nestrpljivost i da se na drugačiji način postavite prema saradnicima. Neka vama bitna poslovna pitanja se konačno pokreću.

Novac

Sve vezano za finansijski segment počinje da ide na bolje. Dogovori kreću da daju konkretnije rezultate i vi ćete sa zadovoljstvom primetiti da napetost popušta. Uspevate da naplatite nešto odrađeno ranije, taman na vreme da biste pokrili dospele troškove koji su najviše vezani za porodicu i domaćinstvo.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je baš – onako. Ni tamo ni ovamo. Niste u nekom naročito energetski jakom periodu, pa vas može potrefiti sezonski virus ili prehlada.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!