VODOLIJA – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Mlad Mesec je ove sedmice baš u vašem znaku. Izvrsno je vreme da napravite preokret kada je ishrana u pitanju, da se više posvetite očuvanju svog organizma kroz kvalitetne namirnice, ali i da se pokrenete, rekreirate. Nema boljeg trenutka od ovog. Nov period sa novim mogućnostima je pred vama.

Ljubav

Ako ste slobodni, vašim eventualnim odabirom partnera bi prvenstveno mogle upravljati strasti. Mlad Mesec u vašem polju ličnosti može vam dodatno doneti jednu potentnu energiju koju će biti teško iskontrolisati, pa ćete se olako upuštati u neke odnose koje u drugom trenutku možda ne biste uzeli u obzir. Zapamtite da ovo može biti samo početni momenat koji je fenomenalan i vatren i električan…dok sve posle toga može biti prilično razočaravajuće ako se ova osoba ne uklapa svojim stavovima i načinom razmišljanja u ono što vi suštinski tražite. Možda je bolje sačekati pre nego što se više „zakačite“ za nekog ko vam baš i ne odgovara.

U postojećim emotivnim relacijama nađite pravu meru ponašanja prema voljenoj osobi. Ne tražite previše, dok se u isto vreme vi postavljate ograničavajuće i zahtevno. Veze i bračni odnosi sada mogu doživeti preporod, ali je potrebno da vi povučete prvi korak. Onaj pravi.

Posao

Nestrpljivost i suviše veliko insistiranje na samo svojim, ličnim interesima i prioritetima, ne može vam doneti ništa od veće vrednosti tokom ove sedmice. Ne stvarajte tenziju među kolegama i ljudima sa kojima sarađujete, jer možete imati prevelike zahteve i požurivati situacije. Dobijate povratne informacije i potvrdan odgovor koji ste dugo čekali, a moguće je da je sve ovo povezano sa stranim saradnicima ili sa jačom domaćom firmom. Mogućnost usavršavanja ili uzimanja dodatne obuke.

Novac

Moguće je da finansijski prilivi malo kasne, ali generalno – ovde je situacija dosta dobra. Ako očekujete neku veću isplatu, ona može biti tokom ove sedmice. Takođe, prijatelj vam može vratiti pozajmicu na koju ste maltene već i zaboravili (da se ne lažemo – niste, ali je lepše da se kaže ovako).

Zdravlje

Tokom ove sedmice ćete povremeno imati mutna raspoloženja, što je povezano sa promenljivim vremenom i vazdušnim pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!