STRELAC – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Nema tu sad neke velike matematike – sigurno još narednih desetak dana ne možete da odolite slasnom zalogaju, bilo da je u pitanju ozbiljna klopa, grickalice ili slatkiši. Hajde, pokušaćete tamo od sredine nedelje da se dovedete u red, ali to će vas držati možda jedan dan samo. A posle opet po starom.

Ljubav

Dosta jaka energija između vas i voljene osobe ove sedmice. Sad, budite pametni i iskoristite ovo na najbolji način. I partner i vi u suštini želite jedno te isto – povratak mira i stabilnosti u vezu – ali reagujete i pokazujete to na različite načine. Zaista je neophodno da se nađete „na pola puta“ da bi vaša veza mogla na dalje imati neki normalan i uobičajen tok. Nemate vremena za oklevanje niti za čekanje da druga strana sve odradi, morate se pokrenuti i vi. Nije zgoreg posegnuti i za nekim strasnim momentima, jer da se ne lažemo – najbolja i najslađa pomirenja su uvek u spavaćoj sobi.

Ako ste sami, jedna osoba vam se provlači kroz misli, a sa drugom koketirate. Obzirom da se vaše udvaranje razvuklo i nikako da ga konkretizujete, lako je moguće da neko treći upadne u ovu priču. Ne pokušavajte da sedite na dve stolice, jer ćete samo na kratko vreme ovo uspeti da održavate, vrlo brzo bi se sve raspalo.

Posao

U polju komunikacije, pokreta, dogovora smestio se Mlad Mesec početkom ove sedmice. Nalazite se pred periodom koji će u velikoj meri uticati na vaš način razmišljanja, a samim tim i na tip saradnji i osoba sa kojima stupate u kontakt. Neke stvari pre velikog pokretanja još uvek morate definisati i završiti, a za to vam je najpogodniji period sada i tokom naredne nedelje. Uspostavljate dobar odnos sa kolegama i najbližim saradnicima i oni će vam biti velika podrška u narednom periodu.

Novac

Novac vam lakše nego inače dolazi tokom ove nedelje. Budite pametni i deo novca iskoristite za neka ulaganja ili ako ste privatnik – u nabavku materijala koji vam je potreban za naredni period. Pojedini Strelčevi mogu dobiti i određenu materijalnu nadoknadu kao vrstu nagrade za dobro obavljen posao.

Zdravlje

Ako samo malo više budete vodili računa o sebi, trebali biste da bez problema prođete kroz ovu nedelju. Stariji pripadnici znaka neka se više odmaraju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!