RAK – nedeljni horoskop od 08. do 14.02.2016.

Mlad Mesec je odmah početkom ove sedmice i to u vašem polju koje prvenstveno promenama vlada. Zato je vreme da promenite i navike u ishrani, i da na taj način promenite to i kako se osećate i kako izgledate. Raznovrsno, ali umereno – to neka bude vaša deviza. E, i ne zaboravite đumbir kao začin!

Ljubav

Pravi je trenutak da vi i vaše voljeno biće zajednički doprinesete boljem osećaju i većoj posvećenosti u odnosu. Promene koje započinju tokom ove nedelje, jedna velika transformišuća snaga može bukvalno „iz pepela“ izvući neke veze i razbuktati strasti za koje ste mislili da su odavno zgasle. U svakom slučaju, dobro vreme je pred vama, i vi i partner se u isto vreme ponašate odgovorno jedno prema drugom, ali i sa mnogo više poštovanja. Nećemo zanemariti ni element strasti koji je u ovom periodu pojačan i koji će biti jedan dodatni začin na sve ono dobro što se dešava između vas dvoje.

A slobodni Rakovi sada mogu bukvalno sve. Ako želite onog nekog ko će uz vas stati i ostati – imate priliku. Ako hoćete neobavezno uživanje i noći bez kraja – i za to je sve otvoreno. Ako hoćete da samo uživate u provodu sa prijateljima, da se zabavite kao nikada do sada – evo, i to je tu. Shvatili ste – sami birate svoj put.

Posao

Svesni ste da je neophodno da napravite neke korenite promene u poslovnom segmentu. No, ne smete delovati impulsivno, jer ćete tako napraviti više štete nego koristi. Potrebno je planiranje i analiziranje postojećih poslovnih saradnji i odnosa. Neke značajne pomake možete i sada ostvariti, ali samo ako ste spremni na kompromis ili da drugoj osobi prepustite vodeću ulogu. Iako volite da samostalno delujete po nekim pitanjima, naročito onim vezanim za saradnje sa strancima, sada možete dobiti dobar savet ili uslugu koja vam pomaže da ostvarite značajniji napredak u dogovorima ili ugovorite sebi veću proviziju.

Novac

Nije problem zadužiti se ili uzeti kredit u ovom periodu, ali budite obazrivi na šta trošite novac. Imate neizmirenih obaveza i troškova vezanih za kuću, a potiskujete ih na uštrb drugih stvari. Novčana situacija nije najsjajnija, pa vam dodatno ulaženje u dugovanja sada baš i nije potrebno.

Zdravlje

Kao da ste u struju uključeni, ne drži vas mesto ni na trenutak. Napetost može prouzrokovati nesanicu i glavobolju, kao i oticanje, prvenstveno zglobova na nogama. Pazite i da se ne povredite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!