BIK – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

U periodu ste kada zaista uživate u hrani, u mirisima, ukusima…a kilogrami će se lakše lepiti za vas. Jedite više pirinča, mladog sira, ćurećeg ili pilećeg belog mesa, ribe. Uzimajte I namirnice bogate biljnim vlaknima – banane, mandarine, orahe, lešnike, bademe, suve smokve, suvo grožđe.

Ljubav

Vaša vladarka Venera ušla je u znak Vage I svoje sedište I tu će boraviti tokom celog novembra meseca. Pošto je ovaj znak polje vaše svakodnevice, naročito svega onoga vezanog za posao, očigledno je da ćete tu najlakše dolaziti u kontakt sa osobama koje vam mogu biti interesantne. Tokom ove nedelje primetićete da lakše upadate u oči I da se veći broj zainteresovanih mota oko vas, pokušavajući da vam privuče pažnju.

Jedno jako poznanstvo sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama itekako vam može pomutiti misli. Obostrana zainteresovanost će biti više nego očigledna I situacija ide ka brzom razvijanju. Ukoliko ste slobodni, ovo je više nego dobro, ali postoji tendencija da nam I neki od zauzetih Bikova pokleknu pred iskušenjem koje se postavlja pred njih. Pošto je baš kod tih zauzetih sada prilično dobra I stabilna situacija, razmislite pre nego što se upletete u nešto što će pre ili kasnije postati kamen spoticanja u vašem trenutnom odnosu.

Posao

U poslovnom segmentu je dosta toga mirno, ne vide se neke veće turbulencije I preokreti koji vas mogu onespokojiti. Šta više, redovne obaveze završavate na vreme I sve ide svojim ustaljenim tokom. Međutim, ne može se osporiti da vi imate neki neugodan osećaj da se nešto “iza brda valja”. Za sada nemate nikakvih razloga za brigu, vaše poslovne saradnje se odvijaju normalno a odnos sa saradnicima I kolegama je na normalnom nivou. Obratite pažnju na greške u papirologiji u prvom delu nedelje.

Novac

Neki vam finansijski priliv stiže taman u trenutku kada obaveze dolaze na dnevni red. Ove sedmice dobro rukujete novcem I umete da odredite prioritete. Iako vas srce boli za nekim sitnicama koje biste rado priuštili sebi, platićete prvo ono što dugujete I biti mirne glave.

Zdravlje

Sedmica je stabilna po pitanju zdravlja. Možete imati nekih manjih problema sa kožom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!