OVAN – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Tokom ove sedmice vaš će vladar preći u znak Vage, pa ćete biti skloniji gojenju I većoj konzumaciji slatkiša. Zato se na vreme prebacite na režim ishrane gde će biti više žitarica, orašastih plodova, mladog sira, mleka, jaja, luka, tikvica, paradajza. Pokušajte da makar za doručak pojedete ovsenu kašu.

Ljubav

Bračni partner će teško prihvatiti da je odnos koji imate sa jednom osobom preko posla isključivo kolegijalne prirode. Drugoj strani se ni malo ne dopadaju vaši razgovori ili dopisivanja, koliko god vi pokušavali da je ubedite da je to u potpunosti bezazleno. Ne bih rekla da će ovo proizvesti neke veće trzavice, ali pod budnim ste okom voljene osobe, pa vi pripazite šta radite.

I u dužim emotivnim vezama to pitanje posla može predstavljati povremeno problem, ali ne zbog sumnji u vernost, već zbog jednog obećanja koje nećete stići da ispunite zbog manjka vremena I viška obaveza. Kratkotrajni problem koji ćete vi uspeti da rešite I to na taj način što ćete se prilagoditi partneru I pristati na neke njegove uslove za vikend. Možda ćete otići na kratak zajednički put ili ugađati voljenoj osobi na svaki mogući način.

Slobodni upoznaju osobu koja ih na prvi pogled osvaja svojim izgledom I šarmom. Nećete biti sigurni na koji način da joj priđete pa ćete se raspitivati preko zajedničkih poznanika I praviti taktiku.

Posao

Ulazite tokom ove sedmice u jednu mirniju poslovnu fazu. Iako se poslovi odvijaju u manjoj ili većoj meri bez trzavica, vaše nezadovoljstvo je očigledno. Očekivali ste mnogo više od posla ili projekta u koji ste uključeni I jako vas nervira što se cela situacija razvlači bez preke potrebe. Veći deo ove sedmice ćete provesti u jednom nervoznom raspoloženju, pokušavajući da pribavite informacije ili dokumentaciju koja vam je neophodna. Niste sigurni da li su obećanja jednog saradnika nešto u šta se vredi pouzdati.

Novac

Očekujte u drugom delu sedmice novčani gubitak ili izdatak, nešto što ćete teško uspeti da izbegnete. Generalno, materijalna I finansijska situacija se poboljšava. Možete napraviti dogovor oko kredita ili pozajmice koja vam je potrebna.

Zdravlje

Vaš vladar napušta znak Device pa će stomačne probleme biti lakše rešavati. Malo više obratite pažnju na tegobe sa kičmom, naročito sa vratnim pršljenovima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!