BLIZANCI – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Do sada ste već shvatili da jedete mnogo slađe nego inače I da vam je apetit “veliki kao kuća”. Istina je da ćete vi brzo skinuti svaki višak, ali da ne biste mučili sebe kada ovaj period prođe, sada preduzmite par koraka – imajte tri veća I tri manja obroka u toku dana I unosite veće količine tečnosti.

Ljubav

Slatka, zanosna planeta ljubavi Venera ušetala je u znak Vage I vaše polje koje je zaduženo za uživanje, zabavu, flertove, avanturu, generalno za sve životne radosti. Doduše, vi sada imate neke druge prioritete I nećete odmah primetiti koliko se neko angažuje oko vas I signale koje vam šalje o svojoj zainteresovanosti.

Vaša prividna nezainteresovanost samo će naterati ovu osobu da udvostruči svoje napore I vi ćete vrlo brzo biti uvučeni u jednu simpatičnu I duhovitu komunikaciju, a nećete moći da ne primetite koliko vam prija njeno društvo. Iako ovo neće biti buran I fatalan početak, Blizanci mogu krenuti u nešto što se može pokazati kao jako zanimljivo a ima šanse I da potraje.

Što se onih u brakovima I emotivnim vezama tiče, sem povremenih problema nema većih kriza u vašem odnosu. Međutim, izgleda mi kao da I vi I partner ćutke prelazite preko nekih većih problema u vašem odnosu.

Posao

Vaš vladar Merkur tranzitira kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza I vi ćete veći deo svoje energije ulagati baš u dnevne aktivnosti. Jedna prilika vam se pruža da izađete iz ove kolotečine, moguće je da vam neko predlaže privatni posao ili pokušava da vas uključi u poslovni projekat. I jeste I niste zainteresovani, ali niste sigurni kako biste uspeli da se uklopite u sve ovo, pa možete propustiti nešto što se potencijalno postavlja kao interesantno I vredno razmatranja. Odnos sa kolegama I saradnicima dobar.

Novac

Promenljiva novčana situacija vas onespokojava, ali nemate velikih razloga za brigu. Tokom ove nedelje uspevate da regulišete neke svoje obaveze I to na mnogo lakši način nego što ste mislili. Neki novac vam dolazi u pravom trenutku.

Zdravlje

Nemojte okretati glavu od nekih problema sa urinarnim infekcijama ili reproduktivnim organima. Ovo bi trebalo sanirati što je pre moguće.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!