DEVICA – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Ne znam šta vam se to dogodilo, ali kad god vas čovek pogleda – vama je šolja puna kafe u rukama. Junački se nalivate, ali makar nemojte kafom da zamenjujete jutarnji obrok. Da biste imali energije pojedite banana uz mleko ili jogurt Ili uzmite dva parčeta tosta sa mladim sirom I paradajzom.

Ljubav

Pa….očigledno je da se Devicama, bile one slobodne ili zauzete, otvaraju mogućnosti za neke tajne pričice I kontakte. U kojoj meri će ovo otići daleko, to već zavisi od ličnih karaktera I postavki u natalnim kartama. Ali, flertovanje je svakako više nego izvesno. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, za sada se ovo neće odraziti na vaše partnerske odnose.

Naprotiv, situacija je u ovom trenutku tu prilično dobra I vi I voljena osoba možete imati dosta lepih zajedničkih trenutaka I aktivnosti. Ono što vas sada najviše spaja jeste komunikacija koja se popravila I mnogo je lakše reći ili saslušati. Radite na ovome, gradite otvorenost I iskrenost I neće biti razloga da se neko treći umeša u vašu vezu.

Što se slobodnih tiče I te priče o tajnosti – pa, na vama je da odlučite da li vam je tako nešto potrebno ili ne, pogotovo što se pojedini mogu malo jače zaljubiti I vezati za osobu koja verovatno nije slobodna ili je daleko od njih.

Posao

Intenzivno razmišljate na koji način da promenite neke okolnosti ili da poboljšate situaciju na poslu. Vaš analizatorski um je sada udružen sa velikom unutrašnjom snagom I možete mnogo toga uraditi za svoj napredak. Dobra komunikacija sa saradnicima ili sa kolegama približava vas realizaciji jednog posla koji može biti I u privatnoj režiji. U potpunosti ste posvećeni svojim svakodnevnim obavezama I nećete dozvoliti sebi greške I propuste. Drugi deo nedelje donosi jednu neočekivanu šansu, ne propustite ovo.

Novac

Novčani prilivi su u ovoj sedmici stabilni I idu I od redovnih poslova, ali I od dodatnih, honorarnih ili onih u privatnoj režiji. Ne shvatajte olako sve ovo, nemojte potrošiti, već ostavite deo novca na stranu, ovaj trend neće trajati nešto naročito dugo.

Zdravlje

U drugom delu sedmice naglašeno je sve ono vezano za stomačnu regiju I neki problemi tu mogu eskalirati. Ako bude potrebe, pravac kod lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!