RAK – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Ma sve ostalo ćete nekako uspevati da iskulirate, ali slatkiše – nikako. I sami ste svesni da vam sedenje kod kuće I uživanje u omiljenim poslasticama očas posla napravi šlaufčić oko stomaka, pa je predlog da se bacite pre na suvo voće, na kombinaciju orašastih plodova I žitarica sa medom, na voćni jogurt…

Ljubav

I u dužim emotivnim vezama I u brakovima primetićete da situacija ide ka smirivanju. Nekako ste I vi I partner uspeli da se usaglasite po mnogim pitanjima I kao da se više trudite jedno oko drugog. Ne mogu vam obećati da rasprava neće biti (nekako je to postalo maltene pa uobičajeno kod vas dvoje) ali ništa neće biti toliko drastično da bi moglo da na jači način poremeti vaše svakodnevno funkcionisanje.

Rakovima se generalno postavlja mogućnost da tokom ove nedelje, naročito u njenom drugom delu, stupe u komunikaciju sa osobom sa kojom je davno prekinut svaki kontakt. Emocija može jako brzo proraditi….pošto ste skloni u ovom periodu da malo previše idealizujete, razmislite koliko je ono što osećate zaista tako, a koliko ste vi to naduvali u pokušaju da izađete iz usamljene faze u kojoj ste trenutno. Pustite da se stvari razvijaju polako I ne zidajte odmah kule u vazduhu. Možda vredi, a možda I ne.

Posao

Osim samog početka sedmice, koji će biti naporan po vas, ostatak nedelje prolazi u dosta stabilnim poslovnim situacijama. Ako se iole potrudite, uspećete da ostvarite komunikaciju sa osobom sa kojom ste zainteresovani za saradnju. Moguće je da vam neko ugovori susret I postavi se kao posrednik u dogovoru. Ove sedmice vas hoće I dodatni poslovi u privatnoj režiji, pa saslušajte ljude koji imaju nešto takvo da vam predlože. Potrebno je odrediti prioritete da se ne biste “pogubili” u višku obaveza.

Novac

Izbegavajte da se dodatno opterećujete nekim pozajmicama ili kreditima. Iako sada možete uzeti novac na taj način, ako samo malo regulišete troškove, uspećete da ovaj period izgurate I bez toga. Prilivi su redovni.

Zdravlje

Može biti nekih tegoba sa kičmom ili štitnom žlezdom. Konzumirajte više tečnosti, to je vašim bubrezima potrebno.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!