RIBE – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Mars izlazi iz opozicije prema vašem znaku pa će se stomačni problemi I nadutost smanjivati. Nećete više toliko burno reagovati na tešku I začinjenu hranu, ali to još uvek ne znači da trebate da se opustite I navalite. Pridržavajte se I dalje saveta – bareno I kuvano je sada najbolje za vas. Bez teških zaprški.

Ljubav

Pokušavate da prikrijete stres koji je u velikoj meri zavladao vašim životom. Lako reagujete na sve ono što smatate provokacijom od strane partnera, ljutite se, inatite, durite, a u stvari najviše problema donosite sami sebi jer ovim svojim ponašanjem učinite da se drago biće povuče. Posle toga krećete u jurnjavu pokušavajući da opravdate svoje postupke I da je vratite. Vidite I sami – ako ne budete mogli da se malo stabilizujete, napravićete pometnju u svojim emotivnim vezama I brakovima. Promenite način ponašanja I gledajte kako vas partner obasipa ljubavlju I pažnjom. Pa zar to nije mnogo bolje od ove prve solucije?

Kod slobodnih Riba promenljiva situacija. Ako ste već otpočeli sa nekim “muvanjem” sada možete I osvojiti osobu na koju ste se namerili. Međutim, ako niste našli nikog podsticajnog u svojoj blizini, verovatno je da ćete se okrenuti samo sebi, povući u tišinu I čekati neku pravu priliku.

Posao

Čini vam se da zbog nekih stvari I situacija jurite kao muva bez glave. Pokušavate da aktivirate jedan posao ili da nabavite potrebnu dokumentaciju za projekat koji vam je važan. Nemojte se brinuti preterano, sve ovo će se realizovati verovatno u drugom delu sedmice. Imate podršku nekog autoriteta ili nadređene osobe za svoje planove ili promene koje imate nameru da uvedete u posao. Razmišljate o jednom ulaganju I pokretanju privatnog posla sa prijateljem. Ovo bi moglo biti isplativo.

Novac

Da, novac je počeo da pristiže u većoj meri I od redovnih I od povremenih poslova. Možda ovo još uvek nije ono što je vama potrebno, ali ako sagledate situaciju iz nekog dužeg prethodnog perioda – ovo je više nego dobro. Drugi deo nedelje donosi više suma iz različitih izvora.

Zdravlje

Glavobolje I bolovi u stomačnoj regiji više su posledica stresa nego realnog fizičkog oboljenja.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!