STRELAC – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Sve baš taman onoliko koliko treba. Čini mi se da ćete baš sebe dovesti u red što se navika po pitanju ishrane tiče. Svesni ste da ne smete dozvoljavati sebi da pregladnite, pa jedete više puta u toku dana I to s merom. Čak ne bežite ni od povrća I voća, a gricnete s vremena na vreme I tu “zdravu hranu”.

Ljubav

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi imate neke planove o kojima za sada ne želite mnogo da pričate voljenoj osobi. Samo ćete povremeno davati naznake I držati je u neizvesnosti I neznanju šta se događa I šta vi to razmišljate. Za vas bi ovo mogao biti period kada se jače vraćate I okrećete jedno drugom I kada je mnogo lakše planirati zajedničku budućnost.

U brakovima se vratila dobra komunikacija između vas dvoje. Bračni partner vam daje veliku podršku za neke vaše ciljeve I spreman je da priskoči ukoliko vam njegova pomoć bude bila potrebna. Ma idila. Nemojte samo smetnuti sa uma da vas ovom “podrškom” bračni partner u isto vreme I kontroliše jer pomalo sumnja da flertujete sa nekim sa strane. A vi to ne radite, taman posla.

Slobodne neko čačka u mozak I izaziva im veliko interesovanje, ali nikako da se nešto konkretnije dogodi. Doduše ni vi se nešto preterano ne lomite da pokrenete celu priču.

Posao

Jedna dobra poslovna priča može krenuti sa realizacijom tokom ove nedelje. Sve se nekako namestilo da se u poslednjem trenutku nabavi I potrebna dokumentacija I napravi pravi dogovor I posao startuje. Obzirom da ste kopali I rukama I nogama da ovo pokrenete, sada imate I razloga da se radujete. Strelčevima preko prijatelja I jakih kontakata idu novi poslovi. Moguće je da vas drugi preporučuju na sve strane jer primećujete da vam se obim posla povećao. Ovo je naročito bitno onima koji rade privatno.

Novac

Stiže novac, stiže. Parice se slivaju u vaš džep a vi zadovoljno trljate ručice. Pošteno ste se naradili za sve ovo I sada se malo opustite. Nemojte samo sada krenuti da se rasipate na sve strane. Podmirite sve obaveze, pa tek onda sebi dajte oduška.

Zdravlje

Sada možete početi da osećate povremene tegobe sa kičmom, naročito sa lumbalnim delom. Za sada ovo nije ništa alarmantno, ali treba voditi računa na dalje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!