ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Vi jedete iz uživanja, vi jedete kada ste srećni, vi jedete na nervnoj bazi I kada ste pod stresom. Došlo neko vreme da samo jedete I da vam donji deo leđa non stop viri iz frižidera. Sami ste sebi rekli – na dijetu koliko od sutra! A to sutra kada će biti – e, to ćemo tek da vidimo…ili malo sutra možda?

Ljubav

Venera je ušetala u vaše polje tajni, a vrlo brzo je krajem ove sedmice sledi I vladar vašeg znaka, Mars. Pričati o tome da imate mogućnosti za tajne veze je blago – nekako će se baš sve nameštati da vas uvuče u pričicu koju ćete pokušavati da sakrijete od partnera ili ako ste slobodni u odnos sa nekim ko je zauzet. Sad, u ovom periodu to može krenuti vrlo neosetno – susret (možda sa osobom koju poznajete od ranije ili čak sa bivšim partnerom) koji će probuditi iskrice, a te iskrice će se vrlo brzo pretvoriti u plamen strasti kojem vi nikako I nikada ne možete da se oduprete.

Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili vezi dva puta razmislite da li ćete krenuti ovim putem ili će sve ostati samo na slatkom povremenom čavrljanju I flertovanju. Sigurno je da partner u ovoj nedelji neće otkriti ništa zabrinjavajuće, ali ne zaboravite da je pred vama vreme kada mu to može postati I više nego očigledno. Ne srljajte u oluju.

Posao

Konkurencija opet počinje da buška protiv vas. Za sada vam to ne predstavlja nikakav problem jer ove njihove pokušaje provaljujete na keca, ali treba biti oprezan I na dalje. Ušli ste u period kada će biti potrebno da budete posebno obazrivi I pažljivi I da svojim detetktivskim umom “provaljujete” šta drugi pokušavaju da urade. I vi ćete biti skloni da tokom ove nedelje napravite neke tajne dogovore što se može pokazati kao dosta isplativo po vas. Ne zanemarujte informacije koje dobijate od prijatelja.

Novac

Tokom ove sedmice može vam doći neka varijanta priznanja ili unapređenja koju će pratiti I odgovarajuća suma novca. Generalno – novčane prilike su bolje nego u prethodnoj nedelji I malo ćete lakše početi da dišete. Već ste počeli da se brinete.

Zdravlje

Mogućnosti za infekcije svake vrste, koje bi išle uz temperaturu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!