LAV – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Sve češće vas u ovom periodu hvata da jedete noću. Sad, I sami ste svesni kako to izgleda – ako navalite na brzu hranu ili na grickalice, ako se pretovarite – eto problema sa spavanjem, ali I sa kilogramima. Ako već morate da rijete po kuhinji u kasne sate – dohvatite se kokica, integralnih žitarica, orašastih plodova.

Ljubav

Emotivni ili bračni partner može u ovom periodu smatrati da se ne posvećujete u dovoljnoj meri vašem odnosu I vezi. Pokušaćete da objasnite da ovo nema veze sa emocijama, već sa vašim ličnim obavezama, ali druga strana će ovo objašnjenje samo polovično prihvatiti. Iako će sve na prvi pogled u vašoj vezi izgledati dosta mirno, primećuje se da neka određena zdrška postoji. Za sada niste sigurni da imate želju da preterano razmišljate o ovome I pustićete da stvari idu svojim tokom, nadajući se da će se u hodu situacija ispraviti. Nije ovo loša nedelja po vas dvoje, ali biste zaista mogli da se malo više potrudite.

Slobodni idu ka susretu sa nekim ko je baš po vašoj meri. Naravno, ovo ne može biti I nije obična osoba već neko ko, pored zainteresovanosti, izaziva I poštovanje u vama. Prija vam snaga koja izbija iz nje, kao I njen karakter, pa ćete se vrlo angažovati da pokažete da ni vi niste mačiji kašalj. Moguć početak odnosa.

Posao

Ovo je period kada Lavovi počinju da razmišljaju da se upuste u avanturu zvanu – privatni posao. Dosta toga će se nameštati I gurati vas baš u tom pravcu, dobre predloge od strane drugih valjalo bi saslušati I razmotriti. Najbolje bi u ovako nešto bilo ući u sopstvenoj režiji, ako birate partnerstvo, onda neka ono bude jedino na taj način da vi vodite glavnu I odlučujuću ulogu u svemu ovome. Generalno, Lavovi su u dobrom poslovnom periodu, saradnje funkcionišu bez problema a kolegijalni odnosi su dobri.

Novac

Očekujete jedan jači priliv novca koji bi zaista I trebao da stigne krajem ove sedmice. No, bojim se da realizacija neće biti u potpunosti po vašoj volji. Mogu postojati neka uslovljavanja ili će isplate biti podeljene na minimum dve rate.

Zdravlje

Ubeđeni ste da ste u ovom periodu nesavladivi I malo ćete pažnje obraćati na svoj organizam. Ne zanemarujte signale koje vam telo šalje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!