JARAC – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

Tokom ove sedmice I vaša je ishrana dosta izbalansirana. Ono što bih vam savetovala da preskačete, jesu namirnice koje su previše začinjene, a obavezno prilikom kupovine industrijski prerađenog mesa obratite pažnju na additive I veštačke dodatke. U ovom periodu to ne prija prvenstveno vašim bubrezima.

Ljubav

U emotivnim odnosima prvi dani ove sedmice bi mogli biti malo napeti, I to najverovatnije zbog toga što je voljena osoba zapela da uradi nešto na svoj način, a vama to nikako ne odgovara. Razmimoilaženje u mišljenjima I karakterima će biti očigledno. Na svu sreću, ovo je samo kratkotrajna turbulencija koja će samo raščistiti vazduh za bolje prilike između vas dvoje u ostatku nedelje.

Oni koji su u brakovima neka se potrude da ne obraćaju mnogo pažnje na savete od strane drugih. Iako dobronamerni, mogu uneti dozu nervoze između vas I partnera. Vas dvoje imate neke svoje sisteme vrednosti, a drugi tu nemaju šta da traže. Slobodni Jarčevi imaju velika razmišljanja o jednoj osobi. Itekako vam je privlačna, jako biste voleli da se tu nešto konkretnije dogodi, ali kao da se konstantno premišljate I kalkulišete kako da se pokrenete. Moguće je da će druga strana biti odlučnija I ipak napraviti prvi korak.

Posao

Od vas se početkom nedelje može tražiti da funkcionišete na drugačiji način od onog na koji ste navikli. Ovo vam neće prijati, ali ćete se truditi da se ne zamerate osobi koja vam je nadređena. Nezadovoljstvo ćete zadržati za sebe. Ako budete samo malo pametni I prijemčivi na savete, tokom ove sedmice možete preokrenuti jednu poslovnu situaciju ili obezbediti sebi posao koji priželjkujete. Vi sve volite da radite na svoj način, samostalno, ali sada su vam potrebni drugi ljudi I podrška s njihove strane.

Novac

Ispašće da ćete tokom ove nedelje potrošiti više novca nego što ste planirali, ali to nije nešto za čime biste trebali da žalite. Ispunili ste sebi neku želju ili uzeli dan odmora I opustili se. novčani prilivi su dosta redovni.

Zdravlje

Malo više obazrivosti jer se lako povređujete u ovom periodu. Istegnuća, iščašenja, povrede zglobova I tetiva.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!