VODOLIJA – nedeljni horoskop od 09. do 15.11.2015.

I dalje ste u varijanti brzinskih obroka I letećih zalogaja. Sve češće posežete za varijantom krofni I mafina za doručak jer vam izuzetno prija slatko. Sad, to što prija to ne znači da I čini dobro vašem organizmu, pa se vi malo prebacite na kombinaciju mleka I žitarica sa medom umesto šećera. Isto je slatko, zar ne?

Ljubav

Vi I vaše voljeno biće…ko tu može pohvatati ko je kriv a ko je u pravu. Vi u klin, voljena osoba u ploču. I obrnuto. Vrlo uspešno mučite I maltretirate jedno drugo nekim postupcima, a da vas neko pita zašto to radite, verovatno ne biste umeli da odgovorite. Bitno je da se vi posle svake turbulencije vratite jedno drugom još srećniji I još zaljubljeniji. Ako je u tome poenta – onda samo navalite. Ukoliko ste u bračnom odnosu situacija je više nego dobra. Nekako ste uspeli da pomirite sve ono što je pravilo problem…ali priznajte I da vam je sada pomalo dosadno…ništa se ne dešava, samo se volite. Pa mora I to neki put.

A slobodni? Pa…slobodni pokazuju tendenciju da ostanu slobodni. Ne mogu da poreknem, neko vas jako zanima, ali neka forma prepreke trenutno postoji da bi se ovaj odnos ostvario. Zato će Vodolije uglavnom pokazivati tendenciju da se okrenu prijateljima ili neobaveznim kontaktima sa suprotnim polom.

Posao

Ne znam šta da vam kažem što se vaših planova tiče. Oni su, realno gledano, jako dobri, ali nešto nisam sigurna da ćete uspeti da ih ostvarite u onoj meri u kojoj biste to želeli. Jedan deo onoga što ste namerili može biti pokrenuto tokom ove nedelje I to uz veliko učešće drugih, a da li će vam ovo biti dovoljno….pa za sada ćete morati time da se zadovoljite. I ovo je više nego što postižu neki drugi oko vas. Okrenite se malo više saradnjama sa većim stranim firmama ili inostranstvom – tu stoji veliki neiskorišćen potencijal.

Novac

Znam da biste voleli da imate više, ali I ovo što uspevate da ostvarite je dovoljno dobro. Stabilizovali ste se što se nekih dugovanja tiče I možete malo lakše da dišete. Nastavite ovim tempom. Moguće je jedno ulaganje koje će biti isplativo po vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, malo problema sa urogenitalnim traktom. Vodite više računa o sebi I sve će biti u redu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!