BIK – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Vi ćete se i tokom ove sedmice „boriti“ sa željom da navalite na sarme i sva jela od kiselog kupusa…dok ste sa druge strane svesni da bi vašem želucu prijalo da ga malo rasteretite. Preporuka za vas su sve vrste pilava i đuveča, a možete se zasladiti sa bundevarom ili sutlijašom.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku primetićete da se partner „osilio“, da ga interesuje samo ono što je njemu zanimljivo i podsticajno, a da na vaše emotivne potrebe baš i ne obraća naročitu pažnju. Seksualni deo funkcioniše ali ništa drugo. S druge strane – ni vi se baš ne potresate zbog cele situacije, jer ste i sami u nekim svojim aktivnostima i preokupirani obavezama (ili možda komunikacijom sa nekim drugim?). Sve u svemu – možda je i bolje da se razmimoilazite tokom ovog perioda, tako će bar sve ostati na svom mestu.

Ukoliko ste sami, ne zaboravite da vladar vašeg polja ljubavi ide unazad, i da – koliko god neka priča na početku bila podsticajna i dobra, vrlo brzo može početi da vas podseća na „već viđeno“. A u ovoj nedelji ćete baš imati potrebu da započnete nešto novo…samo što to novo ispada da je isto kao staro…očigledno od nekih priča i situacija nije moguće tek tako lako pobeći…

Posao

U ljubavi ništa novo, ali zato na poslu sve ono što ste odradili u prethodnom periodu sada daje rezultate. Nećete moći da budete nezadovoljni, daleko od toga. Evo Bikovima pravih prilika da isplivaju u nekim poslovima i dogovorima. Nemojte da se uzbunite ako se nešto u ovoj nedelji prekine ili propadne, to ćete moći vrlo brzo da nadoknadite, jer prave šanse se sada spremaju da vas zatrpaju. Budite u niskom startu i spremni na akciju i pokret onog trenutka kada se ono pravo postavi pred vas.

Novac

Možda finansijski prilivi nisu toliko veliki da biste skakali od radosti, ali su definitivno više nego dobri. Vredi tokom ovog perioda i oprobati se malkice u igrama na sreću, čisto rekreativno – i ovde može da vas sačeka dobitak. Sve u svemu – pozitivan saldo.

Zdravlje

Gledajte pa se ne luftirajte mnogo, sinusi i krajnici su vam slaba tačka tokom ovog perioda.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!