DEVICA – nedeljni horoskop od 11. do 17.01.2016.

Devicama će porodična atmosfera otvarati apetit. Pošto vam je imunitet nešto slabiji u ovom periodu, od zajedničkih ručkova ćete imati višestruku korist – i dobro raspoloženje, ali i popravljanje zdravstvenog stanja. Obavezno tople čorbe, a uz meso servirajte salatu od krastavaca, jogurta i belog luka.

Ljubav

Imate izvanrednu priliku da sredite svoje emotivne veze i bračne odnose, samo je potrebno malo truda i sa vaše i sa partnerove strane. Tranzitni Mars vam daje odličnu podršku kroz komunikaciju, ali i kroz igre u spavaćoj sobi sa voljenom osobom. Doduše, ne može se poreći da i vi i partner možete pokušavati da ostvarujete neku komunikaciju „sa strane“ sa bivšim ljubavnicima, ali ako ovo ostane samo u domenu rekreativnog dopisivanja, to vam se i da progledati kroz prste… Ne uplićite se u sedenje na dve stolice, jer će vam se, i pre nego što mislite, obiti o glavu.

Oni koji su slobodni sada mogu pokrenuti priču sa osobom sa kojom već izvesno vreme održavaju komunikaciju. Iako ste ovde bili dosta oprezni, pažljivi i polako napredovali – sve se može promeniti odjednom, preko noći. Strast se može razbuktati kroz jedan dodir, kroz pogled, kroz par reči koje će „razbiti“ barijeru koja je do sada postojala. Uživajte.

Posao

Čekali ste na prave prilike. Radili ste neke poslove koji su drugi smatrali nepotrebnima. Komunicirali ste sa ljudima koji su drugima bili naporni i teški. Niste se predavali, iako niste u pojedinim momentima videli korist od svega ovoga. E, mislim da je sada konačno došlo vreme da se sve ono rađeno ranije sada isplati i naplati. Pred Devicama se otvaraju velike mogućnosti dobrih poslovnih dogovora i prilike koje ih „izbacuju“ u prvi plan. Možda to i dalje nije baš ono pravo, ali priznajte – sada je situacija daleko bolja.

Novac

Prilika za zaradu će biti. Pitanje je samo koliko ćete vi biti spremni da se aktivirate. Moguće je da u neke stvari nećete moći da se uključite, bez obzira na to što znate da biste zaradili. Sprečavaće vas manjak vremena ili nemogućnost da idete na više strana. U svakom slučaju – novci vam dolaze.

Zdravlje

Zadovoljavajuće zdravstvene prilike ove sedmice. Dobro ste.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!